Sensivity problemi nasıl çözülür?

Fuzuliemir

Kilopat
Yıllardır rekabetçi FPS oyunları oynarım 15+ yıldır oynarım. 1 yıla yakın PC oynamadım çeşitli sorunlardan dolayı tekrar başladım ve alışık olmadığım tarzda bir oyun olan Valorant'a başladım 1.5 yıldır sensivity ile ilgili problemlerim var. Rank immo2 ama sensivity problemleri yaşıyorum sensi ne kadar düşürürsem düşüreyim yine de çok hızlı geliyor fareden diye düşündüm fareyi değiştirdim Razer deatheader V3 aldım yine aynı sorun var. Fareyi düşük senste kısa mesafelerde kontrol etmekte zorlanıyorum mouse pad kaynaklı olabilir mi çok kaygan olduğunu düşünüyorum SteelSeries QCK+ olması gerek oyuna başladığım zaman almıştım ama padin o kadar etkisi olacağını zannetmiyorum. Oyunun ayarlarıyla ilgili bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eliniz ağırsa padin kayganlığı etken olabilir. Online FPS oyuncusu değilim uzmanlık alanım değil ama farenin zemini hikayeli oyunlarda bile etkili.

Hocam eliniz ağırsa padin kayganlığı etken olabilir. Online FPS oyuncusu değilim uzmanlık alanım değil ama farenin zemini hikayeli oyunlarda bile etkili.

Hocam vallahi son olarak bende padden kaynaklandıgını düşünüyorum ama. Mouse diye düşünerek 2 tane mouse değiştirdim. Masraf ettim boşu boşuna şimdi iyi bir pad almak istiyorum ama 800 1400 arası değişiyor fiyatları o paraları vermek istemiyorum açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…