Sentey® Gaming Headset 7.1 vs Razer Kraken PRO

omeryldz

Hectopat
Merhabalar hep G930 almak istiyordum 70 dolar olduğu günlerden fakat doların aşırı yükselmesiyle fiyatlar uçtu. Bende önce Sentley i gördüm. 40 dolara uygun geldi açıkcası sonrada Razer Kraken Pro dikkatimi çekti 55 dolarlık fiyatıyla, açıkcası Sentley nedir, nasıl ürünler üretir bilmiyorum daha önce adını bile bilmiyorumdum. Fakat Razer'ın kalitesini bilmeyen yoktur heralde. Aradaki farkı verebilecek gibi eğer kargoyu iptal ettirebilirsem, kafamda soru işareti olan yer Sentley'nin 7.1 ses kanalı olması Razer da öyle bir şey göremedim hatta kaç kanal olduğunu da bulamadım. Sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ve son bir şey acaba yakında büyük bir indirim varmı yılbaşı indirimi yada şükran günü gibi eğer varsa hiç uğraşmayıp g930 almak istiyorum 70 dolara. Biraz uzun oldu ama okur ve cevaplarsanız teşekkür ederim. :)

Şu an amazon.com'dan aldığım G930 kullanıyorum ve manyak bir şey :D 3 tane programlanabilir tuş, kablosuz olması, 7.1 olması... Daha var da var. Bence biraz daha para biriktirip G930 alın.

Şu an amazon.com'dan aldığım G930 kullanıyorum ve manyak bir şey :D 3 tane programlanabilir tuş, kablosuz olması, 7.1 olması... Daha var da var. Bence biraz daha para biriktirip G930 alın.
Hocam övmeyin kulaklığı ya :D. Çok pişmanım 70 dolara alamadığıma.

Yok hocam normal boyu kulaklarım var. Razer olur diye tahmin ediyorum.

15 tatile kadar almayı planlıyorum. Ama önümüzde büyük bir indirim varsa beklerim tabii. Sizin bildiğiniz yaklaşan bir indirim var mı? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı