Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 28 Aralık 2021 #1 İzlemek için arattım YouTube'da ama kanalı, videoları falan hiçbir şey çıkmadı. Kanalı kapatmış galiba. Neden kapattığını bilenler var mıdır acaba?
İzlemek için arattım YouTube'da ama kanalı, videoları falan hiçbir şey çıkmadı. Kanalı kapatmış galiba. Neden kapattığını bilenler var mıdır acaba?
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #2 Kobra Ahmet Çakar dedi: İzlemek için arattım YouTube'da ama kanalı, videoları falan hiçbir şey çıkmadı. Kanalı kapatmış galiba. Neden kapattığını bilenler var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de yok sanırım kanalı bir şeyden telif yedi veya ihtar aldı ve kapandı.
Kobra Ahmet Çakar dedi: İzlemek için arattım YouTube'da ama kanalı, videoları falan hiçbir şey çıkmadı. Kanalı kapatmış galiba. Neden kapattığını bilenler var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de yok sanırım kanalı bir şeyden telif yedi veya ihtar aldı ve kapandı.