4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Nisan 2022 #1 Kolay gelsin. Mesela içerik başlığı "Discord sunucusu nasıl kurulur?" olsa ve içeriğin anahtar kelimesi de "Discord sunucu kurma" olsa, SEO olmuş olur mu? Yoksa anahtar kelimenin tıpatıp aynısı başlıkta da geçmeli mi?
Kolay gelsin. Mesela içerik başlığı "Discord sunucusu nasıl kurulur?" olsa ve içeriğin anahtar kelimesi de "Discord sunucu kurma" olsa, SEO olmuş olur mu? Yoksa anahtar kelimenin tıpatıp aynısı başlıkta da geçmeli mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 28 Nisan 2022 #2 Yönteminiz gayet uygun. Ama içeriğin bir cümleyle tanıtımı daha başarılı olur.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Nisan 2022 #3 izmirkartali dedi: Yönteminiz gayet uygun. Ama içeriğin bir cümleyle tanıtımı daha başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Anahtar kelimenin tıpa tıp aynısı başlıkta geçmeli mi?
izmirkartali dedi: Yönteminiz gayet uygun. Ama içeriğin bir cümleyle tanıtımı daha başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Anahtar kelimenin tıpa tıp aynısı başlıkta geçmeli mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 28 Nisan 2022 #4 Dmoz yayından kaldırıldı ama onun kriterleri çok iyiydi. Dmoz kriterleri incelenip doğru SEO yöntemleri öğrenilebilir. 453476 dedi: Anlamadım hocam. Anahtar kelimenin tıpa tıp aynısı başlıkta geçmeli mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sizin ilk mesajda tırnak içindeki ifade tercihleri doğru. Ama açıklama kısmını bir cümle haline getirmenizi öneririm. Son düzenleme: 28 Nisan 2022
Dmoz yayından kaldırıldı ama onun kriterleri çok iyiydi. Dmoz kriterleri incelenip doğru SEO yöntemleri öğrenilebilir. 453476 dedi: Anlamadım hocam. Anahtar kelimenin tıpa tıp aynısı başlıkta geçmeli mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sizin ilk mesajda tırnak içindeki ifade tercihleri doğru. Ama açıklama kısmını bir cümle haline getirmenizi öneririm.