Picky Megapat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Denizli 31 Ekim 2023 #1 Selam, Kütüphanede gördükleriniz son 3-4 günde satın aldıklarım, sepettekiler de almayı düşündüklerim. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Selam, Kütüphanede gördükleriniz son 3-4 günde satın aldıklarım, sepettekiler de almayı düşündüklerim. Tavsiyeleriniz nelerdir?
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 31 Ekim 2023 #2 Forza Horizon yerine Metro serisi ve Fallout serisinden oyunlar tercih ederdim. Uzun süre oynarsınız.
Forza Horizon yerine Metro serisi ve Fallout serisinden oyunlar tercih ederdim. Uzun süre oynarsınız.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.976 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 Picky dedi: Selam, Kütüphanede gördükleriniz son 3-4 günde satın aldıklarım, sepettekiler de almayı düşündüklerim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Eki Görüntüle 1995651 Eki Görüntüle 1995656 Genişletmek için tıkla... Forza arada bir indirime giriyor. 20 kasım a kadar beklemekte fayda var. 67 TL ye aldım kış indirimlerinde yaz indirimlerinde de 67 TL'ydi. Ayrıca rdr2 voidu da 380 civarı birşeydi.
Picky dedi: Selam, Kütüphanede gördükleriniz son 3-4 günde satın aldıklarım, sepettekiler de almayı düşündüklerim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Eki Görüntüle 1995651 Eki Görüntüle 1995656 Genişletmek için tıkla... Forza arada bir indirime giriyor. 20 kasım a kadar beklemekte fayda var. 67 TL ye aldım kış indirimlerinde yaz indirimlerinde de 67 TL'ydi. Ayrıca rdr2 voidu da 380 civarı birşeydi.
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 31 Ekim 2023 #4 founderkral dedi: Ayrıca RDR2 Voidu da 380 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Steam key değil. Rockstar olarak satılıyor. Arkadaş Steam için almak istiyor sanırım.
founderkral dedi: Ayrıca RDR2 Voidu da 380 civarı bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Steam key değil. Rockstar olarak satılıyor. Arkadaş Steam için almak istiyor sanırım.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.317 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #5 Yerinde olsam Forzaya 200 lira vermezdim, al 50 liraya NFS keyfine bak.
Picky Megapat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Denizli 31 Ekim 2023 #6 founderkral dedi: Forza arada bir indirime giriyor. 20 kasım a kadar beklemekte fayda var. 67 TL ye aldım kış indirimlerinde yaz indirimlerinde de 67 TL'ydi. Ayrıca rdr2 voidu da 380 civarı birşeydi. Genişletmek için tıkla... 572881 dedi: Steam key değil. Rockstar olarak satılıyor. Arkadaş Steam için almak istiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet steam kütüphanede olsun istiyorum. totra_proska dedi: Yerinde olsam Forzaya 200 lira vermezdim, al 50 liraya NFS keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Forzayı çok övenler de var, merak etmiştim açıkçası. Kararsız kaldım şimdi.
founderkral dedi: Forza arada bir indirime giriyor. 20 kasım a kadar beklemekte fayda var. 67 TL ye aldım kış indirimlerinde yaz indirimlerinde de 67 TL'ydi. Ayrıca rdr2 voidu da 380 civarı birşeydi. Genişletmek için tıkla... 572881 dedi: Steam key değil. Rockstar olarak satılıyor. Arkadaş Steam için almak istiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet steam kütüphanede olsun istiyorum. totra_proska dedi: Yerinde olsam Forzaya 200 lira vermezdim, al 50 liraya NFS keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Forzayı çok övenler de var, merak etmiştim açıkçası. Kararsız kaldım şimdi.
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 31 Ekim 2023 #7 Picky dedi: Evet Steam kütüphanede olsun istiyorum. Forza'yı çok övenler de var, merak etmiştim açıkçası. Kararsız kaldım şimdi. Genişletmek için tıkla... 200 TL'ye değmez indirime girerse alırsınız. 200 TL'ye alınabilecek güzel oyunlar var şu an indirim bitmeden.
Picky dedi: Evet Steam kütüphanede olsun istiyorum. Forza'yı çok övenler de var, merak etmiştim açıkçası. Kararsız kaldım şimdi. Genişletmek için tıkla... 200 TL'ye değmez indirime girerse alırsınız. 200 TL'ye alınabilecek güzel oyunlar var şu an indirim bitmeden.
Picky Megapat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Denizli 31 Ekim 2023 #8 572881 dedi: 200 TL'ye değmez indirime girerse alırsınız. 200 TL'ye alınabilecek güzel oyunlar var şu an indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Fallout serisinden tavsiyeniz ne olur? Biraz eski temalı gibi geldi de. Sarar mı acaba bilemedim.
572881 dedi: 200 TL'ye değmez indirime girerse alırsınız. 200 TL'ye alınabilecek güzel oyunlar var şu an indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Fallout serisinden tavsiyeniz ne olur? Biraz eski temalı gibi geldi de. Sarar mı acaba bilemedim.
O OyunKafasi Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #9 Hollow knight bundle hata vermiyor mu? Şuanda o bundle'da sorun var hocam.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #10 Psychonauts 2, Madshot alınabilir. Forza yerine de NFS Payback düşünebilirsiniz. Forza kadar uzun süre götürmeyecek olsa da güzel bir senaryoya sahip ve fiyatı bayağı uygun. OyunKafasi dedi: Hollow knight bundle hata vermiyor mu? Şuanda o bundle'da sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... Inscryption: Begginner's Deck bundle'ı da hata veriyor şu an. Nedenini anlamadım. Yarın da böyle olursa direkt oyunu alacağım artık.
Psychonauts 2, Madshot alınabilir. Forza yerine de NFS Payback düşünebilirsiniz. Forza kadar uzun süre götürmeyecek olsa da güzel bir senaryoya sahip ve fiyatı bayağı uygun. OyunKafasi dedi: Hollow knight bundle hata vermiyor mu? Şuanda o bundle'da sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... Inscryption: Begginner's Deck bundle'ı da hata veriyor şu an. Nedenini anlamadım. Yarın da böyle olursa direkt oyunu alacağım artık.