Steam Sepet hemen alınmalı mı yoksa kış indirimi beklenmeli mi?

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Oyunların yanında tik işareti olanlar kesin almayı düşündüğüm. Şuan alırsam Max. 3 oyunu alırım (Papers Please, Fran Bow, Stardew Valley) ama beklersem 5-6 belki hepsini alırım kış indiriminde. Beklemek sorun değil sadece zam konusunda emin değilim o konuda da Steam DB ile baktım Steam dolar kurunu güncellese bile bunlar zam yememiş o yüzden bekleyip kış indiriminde sepette görünen her oyunu almayı düşünüyorum. Sizce orada zam yeme olasılığı diğerlerinden fazla olan hangisi? Şahsen FNAF diğerlerinden daha popüler diye zam yer diye düşünüyorum onu kış indirimini beklemeden almak ve almamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kış indirimini beklemek benim için hiç sorun değil.

Dosya Ekleri

• IMG_20231001_095629.jpg
    IMG_20231001_095629.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 2.212
  • IMG_20231001_095511.jpg
    IMG_20231001_095511.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 2.129
Oyunların yanında tik işareti olanlar kesin almayı düşündüğüm. Şu an alırsam Max. 3 oyunu alırım (Papers, Please, fran bow, Stardew Valley) ama beklersem 5-6 belki hepsini alırım kış indiriminde. Beklemek sorun değil sadece zam konusunda emin değilim o konuda da Steam dB ile baktım Steam dolar kurunu güncellese bile bunlar zam yememiş o yüzden bekleyip kış indiriminde sepette görünen her oyunu almayı düşünüyorum. Sizce orada zam yeme olasılığı diğerlerinden fazla olan hangisi? Şahsen FNAF diğerlerinden daha popüler diye zam yer diye düşünüyorum onu kış indirimini beklemeden almak ve almamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kış indirimini beklemek benim için hiç sorun değil.

Bana göre bekleyin hatta 21 Kasım'da sonbahar indirimndede alırsınız indirimini beğenmediğiniz ise kış alırsınız.

Sonbahar indirimine az kaldı bekleyin bence.
Sonbahar indiriminde çoğu oyun (yada buradakiler) indirime giriyor mu?

Oyunların fiyatları az ama zamlanma ihtimalleri de var ucuz ve gayet iyi oyunlar. Bir de o oyunlar çok düşmüyor diye biliyorum. Bence Freedy'i beklet sadece. Öbürlerini al.
FNAF niye beklesin hocam sizce zam gelme olasılığı az mı? Bende ona zam gelir diye düşündüm 😅.

Stardew indirime girse bile 16-18 arasina düsüyor. Su an alinabilir. 270 saat tek basima oynadim, hala oynuyorum.
Hocam Stardew 18 listedeki Fran Bow ise hep 6 TL'ye düşmüş kısaca 1 oyun fiyatına 2 oyun cazip geliyor o yüzden beklemeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı