Steam Sepet iyi mi?

Aytemiz_01

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Sizce sepet nasıl, ekle ya da çıkar diyebileceğiniz oyun var mı?

1773996720227.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar. Sizce sepet nasıl, ekle ya da çıkar diyebileceğiniz oyun var mı?

Eki Görüntüle 2680689

Hello Neighbour'u bedava verseler oynamam. Epic bence bedava verir onu. Ama 65 TL Steam'de dursun diyorsanız fena değil. Long Dark DLC olmadan biraz sınırlı. Kalanı iyi ve gerekli.

Geçenlerde Detroit'i Epic de indirimde yakalayıp almıştım 142TL'ye. İki gün önce bitirdim gerçekten güzel oyundu.

Öneriler için teşekkürler. Neighbor zaten benlik oyun değildi yüksek indirime girdiğinden ve hesap değerini arttırmak istediğimden alıyordum. Dedikleriniz üzere çıkardım.

Fallout New Vegas'a sahip misiniz? Tüm DLC'ler ile beraber olan paket 3 dolar toplam kesinlikle öneririm. Tek başına 0.59 dolar oyun.

Fallout New Vegas'a sahip misiniz? Tüm DLC'ler ile beraber olan paket 3 dolar toplam kesinlikle öneririm. Tek başına 0.59 dolar oyun.

Sağ olun hocam güzele benziyor bakacağım.

Hocam sepet çok güzel arkadaşların da dediği gibi Hello Neighbor haricinde. Bir de fiyatlardaki doların yanında TL olarak gösterimi nasıl yaptınız cahilliğime verin :)

Estağfurullah hocam. Forumda bir arkadaşın yaptığı eklenti bu. Steam'in sitesinde çok kolaylık sağlıyor bakmak isterseniz linkini bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı