Steam Sepet nasıl?

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar bu oyunlar alınır mı? Undartale kesin alacağım çok denemek istediğim oyun bir yandan Heavy Rain alınır mı? Çok eski geldi gözüme firmanın diğer oyunlarını oynadım Detroit, Beyond güzellerdi bir yandan The Walking bu paraya değer mi?

Dosya Ekleri

• DB1F588F-2687-4EE5-A3EB-AE7C769FADDB.png
    DB1F588F-2687-4EE5-A3EB-AE7C769FADDB.png
    443,8 KB · Görüntüleme: 142
  • 714E21A5-2EBD-4143-9F79-1B8C96CE18C2.png
    714E21A5-2EBD-4143-9F79-1B8C96CE18C2.png
    104,4 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Heavy Rain hakkında bilgim yok hocam, kişisel bir tercih ama ben TWD almak yerine The Last of Us almıştım, TWD hikayesini seviyorsanız alabilirsiniz o da gayet güzel bir oyun.

Heavy Rain hakkında bilgim yok hocam, kişisel bir tercih ama ben TWD almak yerine The Last of Us almıştım, TWD hikayesini seviyorsanız alabilirsiniz o da gayet güzel bir oyun.
Arada neredeyse 27 dolar fark var. Bu tavsiye, tofaş alma ferrari al der gibi olmuş.

Dostlar bu oyunlar alınır mı? Undartale kesin alacağım çok denemek istediğim oyun bir yandan Heavy Rain alınır mı? Çok eski geldi gözüme firmanın diğer oyunlarını oynadım Detroit, Beyond güzellerdi bir yandan The Walking bu paraya değer mi?
Gayet hoş ve güzel.

Dostlar bu oyunlar alınır mı? Undartale kesin alacağım çok denemek istediğim oyun bir yandan Heavy Rain alınır mı? Çok eski geldi gözüme firmanın diğer oyunlarını oynadım Detroit, beyond güzellerdi bir yandan the walking bu paraya değer mi?

TWD'yi tavsiye etmiyorum Undertale'ı da her yerde crackli bulursun ayrıca bol bol dosyası olduğu için virüs konusun da daha rahat olursun onun yerine bir BF 1 al onu da alamayacaksan başka bir şey görwmiyorum bu indirim de.

TWD'yi tavsiye etmiyorum Undertale'ı da her yerde crackli bulursun ayrıca bol bol dosyası olduğu için virüs konusun da daha rahat olursun onun yerine bir BF 1 al onu da alamayacaksan başka bir şey görwmiyorum bu indirim de.

Bflerin hepsi var bende hocam undartale orijinal oynamak istiyorum 1 dolar zaten bir şey değil TWD kafam karışıyor biraz ama çıkaracağım gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı