Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 26 Ağustos 2023 #2 YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız?Oyununuz ne kadar?Sebebi kur güncellemesi gibi gözüküyor.
YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... SS atar mısınız?Oyununuz ne kadar?Sebebi kur güncellemesi gibi gözüküyor.
TheBerserker Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... Resmini atabilir misiniz?
YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... Resmini atabilir misiniz?
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.173 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Ağustos 2023 #4 Steamin yeni kuralı sebebiyle 10 tl altı oyunlar alınamıyor.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 26 Ağustos 2023 #5 YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... İndirimde 5, indirimsiz 11 TL altı sepete eklenemiyor artık.
YavuzUnal dedi: Steam kar düşürmek için oyun alacaktım. Hiçbir oyunda sepete ekle butonu yok. Genişletmek için tıkla... İndirimde 5, indirimsiz 11 TL altı sepete eklenemiyor artık.
TheBerserker Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 beydirbey dedi: Steamin yeni kuralı sebebiyle 10 tl altı oyunlar alınamıyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir kural getirmişler bence.
beydirbey dedi: Steamin yeni kuralı sebebiyle 10 tl altı oyunlar alınamıyor. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bir kural getirmişler bence.
mesa_angel Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 İndirimde 5.5 TL, indirim olmadan 11 TL altı oyunları satın alamıyorsunuz artık. Yeni kural böyle maalesef, minik oyunlardan kar etme işi bitti gibi.
İndirimde 5.5 TL, indirim olmadan 11 TL altı oyunları satın alamıyorsunuz artık. Yeni kural böyle maalesef, minik oyunlardan kar etme işi bitti gibi.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 26 Ağustos 2023 #8 TheBerserker dedi: Çok saçma bir kural getirmişler bence. Genişletmek için tıkla... En azından piyasada ki mevcut oyunları alsaydık daha iyi olurdu.Sadece zam yapsalar yeterliydi her zaman olduğu gibi.
TheBerserker dedi: Çok saçma bir kural getirmişler bence. Genişletmek için tıkla... En azından piyasada ki mevcut oyunları alsaydık daha iyi olurdu.Sadece zam yapsalar yeterliydi her zaman olduğu gibi.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 26 Ağustos 2023 #9 TheBerserker dedi: Çok saçma bir kural getirmişler bence. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal vergiler sebebiyle yaptılar. Çok düşük işlem ücretleri olmaya başladı bence.
TheBerserker dedi: Çok saçma bir kural getirmişler bence. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal vergiler sebebiyle yaptılar. Çok düşük işlem ücretleri olmaya başladı bence.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 26 Ağustos 2023 #10 Valve'da garip. Satın alma tuşunu silmek yerine bir uyarı geçse, şurası bu konularla dolmayacak.