Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #21 Hockenheim dedi: 50tl olarak Titanfall 2, Doom veya Deus ex Mankind divided güzel oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Titanfall güncel olarak 30 TL. Almak isterseniz diye üstünden geçeyim dedim.
Hockenheim dedi: 50tl olarak Titanfall 2, Doom veya Deus ex Mankind divided güzel oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Titanfall güncel olarak 30 TL. Almak isterseniz diye üstünden geçeyim dedim.
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #22 Hamza41 dedi: Titanfall güncel olarak 30 TL. Almak isterseniz diye üstünden geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna sahibim 2. oyun ise aşırı kısa diye duymuştum. Turgineer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alt yazı ile şu belgesele bir bakmanızı öneririm, daha detaylı anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu buglar duruyor mu hala yoksa önerdiğiniz başka bir oyuna mi yöneliyim?
Hamza41 dedi: Titanfall güncel olarak 30 TL. Almak isterseniz diye üstünden geçeyim dedim. Genişletmek için tıkla... İlk oyuna sahibim 2. oyun ise aşırı kısa diye duymuştum. Turgineer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alt yazı ile şu belgesele bir bakmanızı öneririm, daha detaylı anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu buglar duruyor mu hala yoksa önerdiğiniz başka bir oyuna mi yöneliyim?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.497 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2023 #23 BilalÇağan dedi: Hocam bu buglar duruyor mu hala yoksa önerdiğiniz başka bir oyuna mi yöneliyim? Genişletmek için tıkla... Buglar düzeltilmiştir de, sorun oyunun kendi kalitesinde diyebilirim. Aklıma başka bir alternatif gelmiyor.
BilalÇağan dedi: Hocam bu buglar duruyor mu hala yoksa önerdiğiniz başka bir oyuna mi yöneliyim? Genişletmek için tıkla... Buglar düzeltilmiştir de, sorun oyunun kendi kalitesinde diyebilirim. Aklıma başka bir alternatif gelmiyor.
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #24 Turgineer dedi: Buglar düzeltilmiştir de, sorun oyunun kendi kalitesinde diyebilirim. Aklıma başka bir alternatif gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En azından kardeşim bir hevesini alsin hocam.
Turgineer dedi: Buglar düzeltilmiştir de, sorun oyunun kendi kalitesinde diyebilirim. Aklıma başka bir alternatif gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En azından kardeşim bir hevesini alsin hocam.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 31 Ekim 2023 #25 BilalÇağan dedi: En azından kardeşim bir hevesini alsin hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeşin hevesine alacaksa L4D'de alsın. 50Tl'ne yazık olmasın.
BilalÇağan dedi: En azından kardeşim bir hevesini alsin hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeşin hevesine alacaksa L4D'de alsın. 50Tl'ne yazık olmasın.
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #26 Hockenheim dedi: Kardeşin hevesine alacaksa l4D'de alsın. 50TL'ne yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... L4D2 aldim hocam zaten onu cok sevdiği için bunu istedi. Kendisini Underground 2'lerle CoD 3'lerle büyüttüm azıcık yenilik lazım.
Hockenheim dedi: Kardeşin hevesine alacaksa l4D'de alsın. 50TL'ne yazık olmasın. Genişletmek için tıkla... L4D2 aldim hocam zaten onu cok sevdiği için bunu istedi. Kendisini Underground 2'lerle CoD 3'lerle büyüttüm azıcık yenilik lazım.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ekim 2023 #27 Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. BilalÇağan dedi: L4D2 aldim hocam zaten onu cok sevdiği için bunu istedi. Kendisini Underground 2'lerle CoD 3'lerle büyüttüm azıcık yenilik lazım. Genişletmek için tıkla...
Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. BilalÇağan dedi: L4D2 aldim hocam zaten onu cok sevdiği için bunu istedi. Kendisini Underground 2'lerle CoD 3'lerle büyüttüm azıcık yenilik lazım. Genişletmek için tıkla...
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #28 Schale dedi: Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. Genişletmek için tıkla... Schale dedi: Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu yıllık paso nedir? Alınır mı? Sadece 1 yıl mı geçerli? Son düzenleme: 1 Kasım 2023
Schale dedi: Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. Genişletmek için tıkla... Schale dedi: Back 4 Blood al oynamıştım o kadar kötü değil sarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu yıllık paso nedir? Alınır mı? Sadece 1 yıl mı geçerli?