Sepetmarkt güvenilir mi?

Trendyolda, Amazonda falan aynısı var hatta Trendyol da ki linki atayım.
Ucuz da olsa o sitede yine de 1000 lira daha fazla verip paranızı riske atmamak daha iyi.

Sitelerinde şirket adının SepetMarkt E-Ticaret A.Ş. olduğunu yazmışlar.
1691753931242.png

Şirket'i araştırdım ancak bu isimde yasalara uygun olarak tescil edilmiş bir şirkete ulaşamadım. İsimde de hata olabilir ancak ben olsaydım pek yanaşmazdım.

Sitelerinde şirket adının SepetMarkt E-Ticaret A.Ş. olduğunu yazmışlar. Eki Görüntüle 1898519

Şirket'i araştırdım ancak bu isimde yasalara uygun olarak tescil edilmiş bir şirkete ulaşamadım. Ben olsaydım pek yanaşmazdım.
Evet ben de araştırdım hocam böyle bir şirket görünmüyor Şikayetvar'da.

@Connor The Android Şikayetvar burada ölçüt değil, sadece deneyim için yardımcı bir araç. Çok sağlam iş yapan bir şirketin Şikayetvar üzerinde hiç verisi olmayabilir.

Direkt yasalara uygun olarak bu isimle kurulmuş bir şirket günümüz tarihi itibariyle sicil kayıtlarında görünmüyor. Halk dilinde böyle bir şirket yok da denebilir. Altını çiziyorum, bunu verdikleri ünvanın doğru olduğunu kabul ederek söylüyorum.

Biraz daha ileri gidip verdikleri adrese de bakarsanız 2022 yılında böyle bir binanın adresinin verildiğini görürsünüz. Sepetmarkt bu adreste olabilir mi? Evet. Güven veriyor mu? Size kalmış.

Eki Görüntüle 1898538

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı