Şerefsizlik Nedir?

Selim C.

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Uzaklarda...
Daha fazla  
Size şerefsizliğin resmini çizemem ama, videosunu izletebilirim...

Kur'an çarpsın ben de basmayacağım. Bak "Güven Bana". Yemin ederim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de bu olayların olmasına şaşırmıyorum açıkçası. Din adına yapılan her türlü propaganda sayesinde bir yerlere gelmiş olanları görüyoruz ki; Bu programda olan onların yanında nerelerde kalıyor yani Buradan da şunu çıkarmamız lazım. Din adına bir şeyler söyleyip; Sözünü tutmayanlar, dini kendisi içinde herhangi bir yere koymayan kişilerdir.Dinin onlarda bir yeri olmadığından; Verdiği sözlerden de kolaylıkla dönen kişilerdir bunlar. Hep inandık; İnanıyoruz; Umalım ki inanmaya devam etmeyelim.

Bu program insanların çıkarları uğruna neler yapabileceğini göstermiş. TV izlemeyeli epey oldu RTÜK içki sigarayı buzlamadı diye eski yeşilçam filmine yasak koyana kadar insan karakterini yerlere düşüren bu programlara nasıl izin veriyor anlamıyorum.

Şuraya çok ağır satır satır, sayfa sayfa küfür etmek istiyorum ama yapamıyorum arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aklıma bu sahne geldi, bu adama Metin'in Oğuzhan'a yaptıklarını yapmak lazım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bölümün tamamını izledim. Adam çoğu soruyu tek başına biliyor. Bir önceki soruda da kadın butona basmıştı ama adamın koruması vardı.

Bunlar ne ki, bence en kötüsü penta kill çalmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…