Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:25 #1 RAM 16gb 3200mhz Ekran kartı Rtx 4070 8gb laptop Anakart bilmiyorum İşlemci i7 12650-h Hocam ben termalright Helios veya PTM 7950 alacağım ancak ancak TR içi ikisi de tükenmiş durumda, son çare https://www.hepsiburada.com/serendi...eywell-40x40mm-yurt-disindan-pm-HBC0000AQPXW2 bu ürünü buldum. Sizce güvenilir mi? Değil ise alternatif veya daha iyi bir tercih var mıdır satın alım kolaylığı için?
Hocam ben termalright Helios veya PTM 7950 alacağım ancak ancak TR içi ikisi de tükenmiş durumda, son çare https://www.hepsiburada.com/serendi...eywell-40x40mm-yurt-disindan-pm-HBC0000AQPXW2 bu ürünü buldum. Sizce güvenilir mi? Değil ise alternatif veya daha iyi bir tercih var mıdır satın alım kolaylığı için?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 523 Çözümler 12 Yer Türkiye Dün 21:32 #2 Musa Yiğit dedi: Hocam ben termalright Helios veya PTM 7950 alacağım ancak ancak TR içi ikisi de tükenmiş durumda, son çare https://www.hepsiburada.com/serendi...eywell-40x40mm-yurt-disindan-pm-HBC0000AQPXW2 bu ürünü buldum. Sizce güvenilir mi? Değil ise alternatif veya daha iyi bir tercih var mıdır satın alım kolaylığı için? Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksın.
Musa Yiğit dedi: Hocam ben termalright Helios veya PTM 7950 alacağım ancak ancak TR içi ikisi de tükenmiş durumda, son çare https://www.hepsiburada.com/serendi...eywell-40x40mm-yurt-disindan-pm-HBC0000AQPXW2 bu ürünü buldum. Sizce güvenilir mi? Değil ise alternatif veya daha iyi bir tercih var mıdır satın alım kolaylığı için? Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksın.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:36 #3 AshleyBenimKarim dedi: Ne için kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Laptop ses ve sıcaklık konusunda arada rahatsız edici olabiliyor önceliğim laptopun fanlarının sesinin azalması yani sıcaklığın düşmesi olur.
AshleyBenimKarim dedi: Ne için kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Laptop ses ve sıcaklık konusunda arada rahatsız edici olabiliyor önceliğim laptopun fanlarının sesinin azalması yani sıcaklığın düşmesi olur.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 523 Çözümler 12 Yer Türkiye Dün 21:38 #4 Musa Yiğit dedi: Laptop ses ve sıcaklık konusunda arada rahatsız edici olabiliyor önceliğim laptopun fanlarının sesinin azalması yani sıcaklığın düşmesi olur. Genişletmek için tıkla... Onu sormuyorum hangi bolgede kullanacaksın onu sordum ben de biliyorum sıcaklık düşürdüğünü.
Musa Yiğit dedi: Laptop ses ve sıcaklık konusunda arada rahatsız edici olabiliyor önceliğim laptopun fanlarının sesinin azalması yani sıcaklığın düşmesi olur. Genişletmek için tıkla... Onu sormuyorum hangi bolgede kullanacaksın onu sordum ben de biliyorum sıcaklık düşürdüğünü.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #5 AshleyBenimKarim dedi: Onu sormuyorum hangi bolgede kullanacaksın onu sordum ben de biliyorum sıcaklık düşürdüğünü. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çipi ve işlemci için yeterli bir miktar değil mi hocam.
AshleyBenimKarim dedi: Onu sormuyorum hangi bolgede kullanacaksın onu sordum ben de biliyorum sıcaklık düşürdüğünü. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çipi ve işlemci için yeterli bir miktar değil mi hocam.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 523 Çözümler 12 Yer Türkiye Dün 21:49 #6 Musa Yiğit dedi: Ekran kartı çipi ve işlemci için yeterli bir miktar değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Masautumde M.2 için laptopta bütün pedleri bununla değiştirdim gayet iyi Wozlo 1.0mmx22x70mm Termal Pad M2 Ssd Ngff Nvme 2280 Chipset Soğutucu - 7x2cm - Gri - 13w/mk Fiyatları ve Özellikleri
Musa Yiğit dedi: Ekran kartı çipi ve işlemci için yeterli bir miktar değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Masautumde M.2 için laptopta bütün pedleri bununla değiştirdim gayet iyi Wozlo 1.0mmx22x70mm Termal Pad M2 Ssd Ngff Nvme 2280 Chipset Soğutucu - 7x2cm - Gri - 13w/mk Fiyatları ve Özellikleri
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #7 AshleyBenimKarim dedi: Masautumde M.2 için laptopta bütün pedleri bununla değiştirdim gayet iyi Wozlo 1.0mmx22x70mm Termal Pad M2 Ssd Ngff Nvme 2280 Chipset Soğutucu - 7x2cm - Gri - 13w/mk Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci sıcaklığı da önemli benim için çünkü video izlerken veya herhangi bir şey indirirken bile ses yapabiliyor. Ayrıca 4070 100 watt tükettiği için güçlü bir ekran kartı soğutucusu almam lazım.
AshleyBenimKarim dedi: Masautumde M.2 için laptopta bütün pedleri bununla değiştirdim gayet iyi Wozlo 1.0mmx22x70mm Termal Pad M2 Ssd Ngff Nvme 2280 Chipset Soğutucu - 7x2cm - Gri - 13w/mk Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci sıcaklığı da önemli benim için çünkü video izlerken veya herhangi bir şey indirirken bile ses yapabiliyor. Ayrıca 4070 100 watt tükettiği için güçlü bir ekran kartı soğutucusu almam lazım.