serhat47

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

serhat47

Ziyaretçi
Hikayeme başlamadan önce konu kasmak gibi bir niyetimin kesinlikle olmadığını belirmek istedim.

Olay bir alışveriş merkezinde geçti, ben o sırada vatan bilgisayarda bulunan ürünleri incelerken içeriye yaşlı bir kadın ve 16 yaşlarında bir çocuk içeri girdi.

Üstlerindeki kılık kıyafetlerinden durumlarının o kadar da iyi olmadığı belliydi, 16 yaşındaki genç görevliye yaklaştı ve sistem toplamak istediğini söyledi ve görevliyle beraber kasaya yaklaştılar genç son çıkan oyunları çalıtıracak bir sistem istedi.

En son i3 bir sisteme karar kıldılar ve görevli işletim sistemi isteyip istemediklerini sordu. Genç isteyince adam 200 tl istedi, genç şaşırdı sonra adam gel sen 30 tl ver sana bir xp atalım diye teklif sundu, genç de seviniyor kârda sanıyor kendini. Görevli onların gitmesini 30 dakika sonra sistemin hazır olacağını söyleyip onları gönderdi.

Sizin de böyle karşılaştığınız bir durum var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şubeden şubeye farklılık gösterebilir, benim yaşadığım mahallede ki şubede sık gitmeme rağmen böyle bir durum hiç görmedim.

200 tl'den 30 tl'ye düşmüş insan şüpheleniyor

30 TL ile 200TL arasında 170 TL fark olabilir ama XP ile 8.1 arasında milyonlarca fark var. Yepyeni bir bilgisayara XP kurmak ayıptır. Daha XP'nin yeni sürücülere ve yeni donanımlara desteği yok. Bitti artık XP. 512 MB belleğin varsa başka çaren yok fakat bilgisayarın 8.1'in minimum sistem gereksimlerini karşılıyorsa 8.1 yüklemelisin.

Vatan Bilgisayar yetkililerinin XP satacak kadar düştüğünü pek düşünemiyorum.

Vatan Bilgisayar korsan yazılım yüklüyor mu ? Mağazalar korsan yazılım yüklemez diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…