Seri katil temalı oyun önerisi

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Seri katil temalı oyun önerisi. Modern grafikli olursa iyi olur. Benim aklıma fazla bir seçenek gelmiyor ama inşallah böyle bir oyun vardır.

Murdered: Soul suspect grafikleri de istediğiniz gibi.
Eğer cinayet araştıran polis tarzı istiyorsan csı serisi(TR yaması yok diye biliyorum), Alan Wake 2 veya l. A. Noire olabilir.
Katil sen olup milleti öldürmek istiyorsan: Mafia serisi, vampyr, Sniper Elite oyunları.

Mafia oynuyorum şu an. Cinayet araştıran polis tarzı da güzel benim için.

Şöyle enfes hikayeli, seri katilin hikayesi, bol yağmurlu, bol gök gürültülü, eve sızmalı seri katil, görevli böyle bir oyun yapabilsem keşke.

Ayrıca eklemeyi unutmuşum ancak Hitman 3'teki Death in the Family bölümü inanılmaz keyifli bir bölüm, pek istediğiniz gibi sayılmaz ancak kesinlikle bir göz atın derim.

Mafia oynuyorum şu an. Cinayet araştıran polis tarzı da güzel benim için.

Şöyle enfes hikayeli, seri katilin hikayesi, bol yağmurlu, bol gök gürültülü, eve sızmalı seri katil, görevli böyle bir oyun yapabilsem keşke.
L.A Noire, Sherleck Holmes bazı serilerine bakabilirsiniz onda seri katıl konulu bölümler oluyor.
Hatred aynı şekilde psikopatın birini yönetiyorsunuz.

Ek olarak benim Steam istek listemde ekli olan henüz çıkış yapmayan bir oyun var, dediğiniz tariflerede uygun , John Doe oluyorsunuz yani seri katilleri tecavüzcüleri vesaire bulup kaçırıp sonra onlara adaleti kendiniz sağlamaya çalışıyorsunuz ne zaman çıkar bilmiyorum ama değişik olacağı kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı