seri no ve IP numarasından adres tespiti

Evet ve emin olun 5 10 dakikasını almaz. TTNET'ten yardım istediğinizde sizin modeminize erişim sağlayabiliyor. Yani bu da demek oluyor ki BTK internet servis sağlayıcınızdan evinizdeki cihazları görebilir. Port istemiş fakat hangi port? Server mı kardeşim bu? Normal bir bilgisayarda, modemde açık port olur mu bilmiyorum. Benim bildiklerimde yok.

Güvenmediğin birisine mi verdin? Cidden çok enteresan ben olsam adresi belli zaten adam toplar baskın atardım. Cidden yapardım bu arada dalga geçmiyorum. Ayaklı dolandırıcı resmen nasıl sinirlendim anlatamam. BTK'ya geri dönün süreç hakkında bilgi isteyin bu bilgileri ben nasıl sağlayacağım siz bulmayacak misiniz? Falan deyin az sıkıştırın.

İfadeler: RPM
yüzde yüz haklısın. ders çalışmak için istemişti. sonuna kadar uğraşacağım. mevzu parası değil
Türkiye devletinde adaleti kendin sağlamalısın.
Samimi olduğunu varsayarak evini bildiğini düşünüyorum.
Biraz ses biraz gürültü her şeyi çözer.
karşı taraf kadın. o nedenle sıkıntı

karşı taraf kadın olduğu için sıkıntı
Üzücü gerçekten ve de o bilgisayarınızı alan arkadaşın yüzsüzlüğü tartışılamayacak derecede büyük ağır haysiyetsizmiş
malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…