Seri numaraları gözükmeyen Corsair Vengeance bellekler sahte mi?

JusticeLight20

Kilopat
Anakart
MSI A320M Pro-VH Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 1500X Quad-Core Processor
Arkadaşlar selam, sipariş ettiğim Corsair 2x16 GB RAM'ler elime ulaştı. Bundan öncesinde aldığım RAM'ler bozuk çıkmıştı iade etmiştim. Bugün RAM'lerimi taktım. XMP ile 3200 MHz yaptım. Ancak CPU-Z'den baktığımda RAM'lerimin seri numarası gözükmüyor. Artık paranoyak oldum. Sizce bu değerler sahte olabilir mi? Ayrıca RAM'lerim 3200MHz ve Dual çalışıyor değil mi? Ondan da pek emin olamadım. ÜRÜNÜ ALDIĞIM YER.

Dosya Ekleri

• RAM CORSAİR.PNG
    21,7 KB · Görüntüleme: 41
  • RAM CORSAİR 2.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 36
  • CORSİAR 3.PNG
    17,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünüz Dual çalışıyor ve orijinal bunu performanstan da görebilirsiniz.

Ürünüz Dual çalışıyor ve orijinal bunu performanstan da görebilirsiniz.
Hocam çok teşekkürler ancak şimdi başka bir sorun var. Ramleri taktım çalıştırayım dedim. Bir süre sonra oyundan atmaya başladı. Sonra oyun dosyalarını doğrulayayım derken pc bir anda kendini resetledi. Acaba güç kaynağı falan yetersiz mi geliyor? Bunun çözümü ne olabilir?

Minidump dosyaları lazım galiba daha yetkili bir lazım. @300319

Minidump ekran görüntüsü atın yardımcı olmaya çalışacağım.

Minidump ekran görüntüsü atın yardımcı olmaya çalışacağım.
Hocam bu minidump dediğiniz şey maviekran sorunlarının altındaki kodlar mı? Öyleyse pc şimdilik mavi ekran vermedi. Ancak oyunlara girdiğimde oyun siyah ekran olup çöküyor, pc ise bir süre sonra yeniden başlatıyor kendisini.

Mesela cs2 de denedim. oyundan attı. Güç kullanımına baktım. Görev yöneticisinde çok yüksek gözüküyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…