Umut143 Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Merhabalar. RAM alacağım da. Kendi kullanmış olduğum ile alacağım RAM'ın seri numarası bir harf farklı. Benimki bb, alacağım cb seri numaralı. Bir sıkıntı yaratır mı? Bir de CL değeri farklı olsa sıkıntı çıkartır mı? Teşekkürler. Dosya Ekleri SPD ve RAM.png 198,6 KB · Görüntüleme: 172
Merhabalar. RAM alacağım da. Kendi kullanmış olduğum ile alacağım RAM'ın seri numarası bir harf farklı. Benimki bb, alacağım cb seri numaralı. Bir sıkıntı yaratır mı? Bir de CL değeri farklı olsa sıkıntı çıkartır mı? Teşekkürler.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 24 Nisan 2021 #11 Umut143 dedi: Şu an kullandığım 4 GB RAM var DDR4 2400MHz ,alacak olduğumda DDR4 2400MHz CL değeri farklı galiba alacak olduğum. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Ama CL değerinin aynı olmasına dikakt edin. Artı 0 Eksi
Umut143 dedi: Şu an kullandığım 4 GB RAM var DDR4 2400MHz ,alacak olduğumda DDR4 2400MHz CL değeri farklı galiba alacak olduğum. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Ama CL değerinin aynı olmasına dikakt edin.
KS KS Umut143 Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #12 The G.O.A.T dedi: Sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Ama CL değerinin aynı olmasına dikakt edin. Genişletmek için tıkla... aynı değer bulamadım birçok siteye girdim fakat bulamadım Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Ama CL değerinin aynı olmasına dikakt edin. Genişletmek için tıkla... aynı değer bulamadım birçok siteye girdim fakat bulamadım