Seri şeklinde olan oyun tavsiyesi

Soldier X

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba, karantina boyunca çoğu oyunumu oynadım bitirmesem de başka oyunlar tatmak istiyorum. Aklımda olanlar AC serisi, metro serisi olabilir ama kitabını okuyorum zaten almayabilirim onun dışında çok bulamadım. Lütfen güncel veya seri halinde olan oyunları önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba, karantina boyunca çoğu oyunumu oynadım bitirmesem de başka oyunlar tatmak istiyorum. Aklımda olanlar AC serisi, metro serisi olabilir ama kitabını okuyorum zaten almayabilirim onun dışında çok bulamadım. Lütfen güncel veya seri halinde olan oyunları önerirseniz sevinirim.
Minecraft : Story Mode , Stranded Deep.

Starcraft 1
Paran varsa remastered versiyonunu al.
Sonra Starcraft Wings of Liberty.
Devamı gelir zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı