finnadventuretime Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Mağazama seri tetik sheriff geldi ama ben uzaylı avcısı bekliyorum. Almak da istiyorum seri tetik sheriff. Uzaylı avcısı mı bekleyeyim ne yapayım? Bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Mağazama seri tetik sheriff geldi ama ben uzaylı avcısı bekliyorum. Almak da istiyorum seri tetik sheriff. Uzaylı avcısı mı bekleyeyim ne yapayım? Bilmiyorum.
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Seri tetik çok güzel ama zaten uzaylı avcısı sheriff yok ki
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.606 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 @WaLeX Uzaylı avcısı bıçağını kastetmiş olabilir, ya da yıldız belası şerif de olabilir.
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 misty rosetta dedi: @WaLeX Uzaylı avcısı bıçağını kastetmiş olabilir, ya da yıldız belası şerif de olabilir. Genişletmek için tıkla... Başlıkta Sheriff olarak belirttiği için bıçağını demek istediğini sanmıyorum ama yıldız belası ile karıştırmış olabilir dediğin gibi.
misty rosetta dedi: @WaLeX Uzaylı avcısı bıçağını kastetmiş olabilir, ya da yıldız belası şerif de olabilir. Genişletmek için tıkla... Başlıkta Sheriff olarak belirttiği için bıçağını demek istediğini sanmıyorum ama yıldız belası ile karıştırmış olabilir dediğin gibi.