Seri Tetik Sheriff vs Yağmacı Vandal

Yeyil

Kilopat
Daha fazla  
Mağazama ikisi aynı anda geldi 3.5k VP vardı hesapta seri tetik aldım ama emin olamadım. Sizce Yağmacı Vandal alınır mı? Yoksa seri tetik sheriff mi kalmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazama ikisi aynı anda geldi 3.5k VP vardı hesapta seri tetik aldım ama emin olamadım. Sizce Yağmacı Vandal alınır mı? Yoksa seri tetik sheriff mi kalmalı?

Tamamen size kalmış hocam bana sorarsanız oyundakı en güzel sheriff anomali ve seri tetik ama ortalama 20 raund sürecek oyunda kaç kere sheriff kullanıcaksınız eğer vandalınızda hiçbir skin yok ise yağmacıyı alın.

Yağmacı 2 yıldır kullanıyorum hala iyi ki almışım diyorum güzel bir hissiyatı var ve sıkıcı değil daha iyi vurmamı sağlıyor benim (en azından öyle bir his veriyor) ama sevdiğinizi alın.

Sherrifte yagmaci ve iyon var. Vandalda ise RGX asil ve 2 3 tane daha vandal var.

Yağmacı 2 yıldır kullanıyorum hala iyi ki almışım diyorum güzel bir hissiyatı var ve sıkıcı değil daha iyi vurmamı sağlıyor benim (en azından öyle bir his veriyor) ama sevdiğinizi alın.

Acaba gece magazasina daha uygyna gelir mi diye düşünüyorum.

Sherrif'te yagmaci ve iyon var. Vandal'da ise RGX asil ve 2 3 tane daha Vandal var.
Sheriff'te iki skin bence gayet yeterli, Vandal'a skin almak daha mantikli olacaktir.

Sherrifte yagmaci ve iyon var. Vandalda ise RGX asil ve 2 3 tane daha vandal var.

Acaba gece magazasina daha uygyna gelir mi diye düşünüyorum.

Bence ikisini de almayın çünkü zaten çok vandalınız varmış yeni bir skin gelirse veya Gece Pazarı'na gelirse alırsınız.

Bence ikisini de almayın çünkü zaten çok vandalınız varmış yeni bir skin gelirse veya Gece Pazarı'na gelirse alırsınız.

Seri tetigi sectim 1400 VP kaldi. Gece pazarinda gelene gore alir veya bp beklerim.

Oyunun en iyi 3 sheriffden birisi, Yağmacı Vandal alınmaz bunun karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…