Mağazama ikisi aynı anda geldi 3.5k VP vardı hesapta seri tetik aldım ama emin olamadım. Sizce Yağmacı Vandal alınır mı? Yoksa seri tetik sheriff mi kalmalı?
Tamamen size kalmış hocam bana sorarsanız oyundakı en güzel sheriff anomali ve seri tetik ama ortalama 20 raund sürecek oyunda kaç kere sheriff kullanıcaksınız eğer vandalınızda hiçbir skin yok ise yağmacıyı alın.
Yağmacı 2 yıldır kullanıyorum hala iyi ki almışım diyorum güzel bir hissiyatı var ve sıkıcı değil daha iyi vurmamı sağlıyor benim (en azından öyle bir his veriyor) ama sevdiğinizi alın.
Sheriff'te iki skin bence gayet yeterli, Vandal'a skin almak daha mantikli olacaktir.Sherrif'te yagmaci ve iyon var. Vandal'da ise RGX asil ve 2 3 tane daha Vandal var.
Sherrifte yagmaci ve iyon var. Vandalda ise RGX asil ve 2 3 tane daha vandal var.
Acaba gece magazasina daha uygyna gelir mi diye düşünüyorum.
Bence ikisini de almayın çünkü zaten çok vandalınız varmış yeni bir skin gelirse veya Gece Pazarı'na gelirse alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.