B Barış Çetin Ziyaretçi 16 Haziran 2015 #1 Elimde orjinal Windows 7 ürün anahtarı var, fakat Cd' sini bulamıyorum. Bunu başka bir Cd ile aktive etmem mümkün mü ?
Elimde orjinal Windows 7 ürün anahtarı var, fakat Cd' sini bulamıyorum. Bunu başka bir Cd ile aktive etmem mümkün mü ?
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Haziran 2015 #2 Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur.
Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur.
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 İnternetten indirebiliyorsun diye biliyorum, Windows 8.1 kur Windows 7'ye destek bitti.
B Barış Çetin Ziyaretçi 16 Haziran 2015 #4 Yaşar Portakal dedi: Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sakar TV dedi: İnternetten indirebiliyorsun diye biliyorum, Windows 8.1 kur Windows 7'ye destek bitti. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece merağımdan sordum. Yaşar Portakal dedi: Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sorum daha olacaktı; 1) Bu anahtarı aynı cihazda tekrar tekrar kullanabilir miyim ? 2) Orjinal Windows 7 ile Windows 10'a geçebilir miyim ?
Yaşar Portakal dedi: Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sakar TV dedi: İnternetten indirebiliyorsun diye biliyorum, Windows 8.1 kur Windows 7'ye destek bitti. Genişletmek için tıkla... Biliyorum sadece merağımdan sordum. Yaşar Portakal dedi: Aynı Windows sürümü olursa Evet. Mesela Önceki Windows Home Basic. İnternetten bulup indirirsen, kodu girersen olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sorum daha olacaktı; 1) Bu anahtarı aynı cihazda tekrar tekrar kullanabilir miyim ? 2) Orjinal Windows 7 ile Windows 10'a geçebilir miyim ?
D deepdark0 Ziyaretçi 16 Haziran 2015 #5 Elinde lisans var iken tekrar kurman bir sorun olmaz. Windows 7 lisansı ile Windows 10 geçersin. Bir sorun olmaz.
Elinde lisans var iken tekrar kurman bir sorun olmaz. Windows 7 lisansı ile Windows 10 geçersin. Bir sorun olmaz.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Haziran 2015 #6 Silinen üye dedi: Teşekkürler. Biliyorum sadece merağımdan sordum. Hocam 2 sorum daha olacaktı; 1) Bu anahtarı aynı cihazda tekrar tekrar kullanabilir miyim ? 2) Orjinal Windows 7 ile Windows 10'a geçebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Bir cihazda tekrar tekrar kullanabilirsin. Evet Windows 10'a sanırım geçiş hakkın olacak. Ama hangi sürüm olacağını bilmiyorum. Belki küçük bir ücrette ödeyebilirsin.
Silinen üye dedi: Teşekkürler. Biliyorum sadece merağımdan sordum. Hocam 2 sorum daha olacaktı; 1) Bu anahtarı aynı cihazda tekrar tekrar kullanabilir miyim ? 2) Orjinal Windows 7 ile Windows 10'a geçebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Bir cihazda tekrar tekrar kullanabilirsin. Evet Windows 10'a sanırım geçiş hakkın olacak. Ama hangi sürüm olacağını bilmiyorum. Belki küçük bir ücrette ödeyebilirsin.