Rojcan Cangüleç Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 [SerializeField] ne işe yarıyor arkadaşlar?
Mithat_ck Kilopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Private olarak tanımlanan değişkenler sağdaki inspector penceresinde gözükmez. Eğer private değişkeninin üstündeki satıra [SerializeField] yazarsan private değişkenin inspector penceresinde görünür hale gelir.
Private olarak tanımlanan değişkenler sağdaki inspector penceresinde gözükmez. Eğer private değişkeninin üstündeki satıra [SerializeField] yazarsan private değişkenin inspector penceresinde görünür hale gelir.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 @Mithat_ck hocamın dediği doğrudur.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #4 Rojcan Cangüleç dedi: [SerializeField] ne işe yarıyor arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kısacası başka scriptlerden etki edilemiyor fakat inspector panelinden değerlerini değiştirebilirsin. Eğer public olsaydı ikisine de izin verirdi, private olsaydı da ikisine de izin vermeyecekti. [SerialzField]'ı arası gibi düşünebilirsin.
Rojcan Cangüleç dedi: [SerializeField] ne işe yarıyor arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kısacası başka scriptlerden etki edilemiyor fakat inspector panelinden değerlerini değiştirebilirsin. Eğer public olsaydı ikisine de izin verirdi, private olsaydı da ikisine de izin vermeyecekti. [SerialzField]'ı arası gibi düşünebilirsin.