SerialNumber To be filled by O.E.M. nedir?

whamilya

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Anakartımı değiştirdim seri numaralarını kontrol etmek istediğim zaman ise CMD üzerinden bana herhangi bir bilgi vermedi. Ne olduğu hakkında en ufak bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

CMD komutları ile seri numarası almak bazen çalışmaz.

Glow bu konuda işinizi görecektir.

ZIP'ten çıkarın ve anakart sekmesinde seri numaranızı görebilirisiniz.

Aynı şekilde görünüyor, bu neden kaynaklanıyor olabilir, İşlemci ve anakartı beraber satın aldım benim eski anakartımla aynı i7-3770'e geçmek için direkt değiştirdim satıcının dolandırması gibi bir durum mu var? Gereğinden ucuza aldım bence çünkü.

Bazı anakartlarda seri numarası bölümü boş olabiliyor, olabilir.

Bazı anakartlarda seri numarası bölümü boş olabiliyor, olabilir.
Kendim doldurabilir miyim? Veyahut bu bana bir problem yaşatır mı? Çünkü diğer anakartımda buralar doluydu. Ben bir Windows key'i yerleştirdiğim zaman formatladığım takdirde bana bir sorun çıkarır mı?

Sorun çıkaracağını sanmıyorum, endişelenmeyin.

Bu konuda bilgim yok maalesef.

@whamilya merhaba, Gigabyte anakartların çoğunda bu durum mevcut. Gigabyte çözüm olarak yazılımsal değil fiziksel yol sunmuş;

Kendiniz doldurabilirsiniz lakin Online tabanlı oyunlarda eşleşme olmayacağından sorun olur. Orijinal hali ne ise öyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…