Serie A maçları nereden izlenebilir?

Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Selamlar arkadaşlar. İtalya Ligi'ndeki takımlar ilgimi çekiyor ve bugün yapılan Atalanta-İnter maçını kaçak izleyerek merakım çok daha fazla artmış oldu. Serie A maçlarını televizyon değil ancak bilgisayar ve telefondan olmak şekilde nasıl izleyebilirim? Korsan değil, orijinal platform önerisi istiyorum.

Ayrıca kaçırdığım maçları da izleyebilmek istiyorum. Mesela bugün Atalanta-İnter maçı var, bunu yarın hatta bi sonraki gün daha izleyebileceğim bir platform istiyorum. Bu süreçte kaçıracağım maçlar olabilir. Bunun imkanı var mıdır?

Erken geçmişte yayınlanmış sezon maçlarını izleyebiliyor muyum? Ayrıca telefon ve bilgisayardan izleyeceğim, televizyondan değil. Sıkıntı olmuyor değil mi?
İzleyebiliyorsunuz, mesela şu an bilgisayar üzerinden 2. haftadaki Inter-Lecce maçını izliyorum.

İzleyebiliyorsunuz, mesela şu an bilgisayar üzerinden 2. haftadaki Inter-Lecce maçını izliyorum.
Teşekkürler hocam. Süper ligden daha fazla Serie A ile ilgileneceğim için bu ayrıntı benim için önemliydi.

Moderatörler sizin yorumunuzu işaretleyip konuyu kapatabilir. @emreacikgoz bilgilendirmenden dolayı teşekkür ediyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı