Serie A maçları nereden izlenebilir?

gordon22

Hectopat
Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Selamlar arkadaşlar. İtalya Ligi'ndeki takımlar ilgimi çekiyor ve bugün yapılan Atalanta-İnter maçını kaçak izleyerek merakım çok daha fazla artmış oldu. Serie A maçlarını televizyon değil ancak bilgisayar ve telefondan olmak şekilde nasıl izleyebilirim? Korsan değil, orijinal platform önerisi istiyorum.

Ayrıca kaçırdığım maçları da izleyebilmek istiyorum. Mesela bugün Atalanta-İnter maçı var, bunu yarın hatta bi sonraki gün daha izleyebileceğim bir platform istiyorum. Bu süreçte kaçıracağım maçlar olabilir. Bunun imkanı var mıdır?

Mobilden ve PC'den de izlenebiliyor S Sport geçmiş yayınlar hakkında bilgim yok ama özetler illaki vardır.

İzleyebiliyorsunuz, mesela şu an bilgisayar üzerinden 2. haftadaki Inter-Lecce maçını izliyorum.
Teşekkürler hocam. Süper ligden daha fazla Serie A ile ilgileneceğim için bu ayrıntı benim için önemliydi.

Moderatörler sizin yorumunuzu işaretleyip konuyu kapatabilir. @emreacikgoz bilgilendirmenden dolayı teşekkür ediyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…