Series S 1TB çıktı!

@KEREMHÜSEYİN hocam oyunlara bütçe ayırabilirseniz ve zaten siz dediniz bunu ps exc spiderman hariç oynamamışsınız bence oyunlara bütçe ayıracaksanız PS5 alın derim.
Hocam bende bana cevap olarak 500 tane ps özelliği sayıcaksınız ondan yazmiyorsunuz sandım.

Teşekkür ederim dostum

@Keremhüseyin hocam oyunlara bütçe ayırabilirseniz ve zaten siz dediniz bunu PS exc Spider-Man hariç oynamamışsınız bence oyunlara bütçe ayıracaksanız PS5 alın derim.

Oyunlara maalesef 2K veremem hocam.

Hocam bende bana cevap olarak 500 tane ps özelliği sayıcaksınız ondan yazmiyorsunuz sandım.
Hocam zaten siz biliyorsunuz dualsense ve exc oyunlar başka ne olsun bide ps plus var ama xbox'ta game pass var zaten burda tarafsız olmaya çalışıyorum.

2000 TL'yi çok küçümsuyorsunuz ne kadar kaliteli olursa olsun 15 saat eğlendirecek Sony exc ine 2000 TL vermem.

Amaç eğlenmekse cidden eğleneceksem 2K para değil kafede oturup kahve içip waffle yesem 500 gitti zaten kaldı ki 15 saat olan oyun nerede ya da uzun ve sıkıcı olması kısa ve akılda kalıcı olmasından daha mı iyi sence oyun uzun ve ucuz olsun diye mi zevkli ve eğlenceli olsun diye mi oynanır lütfen Xbox'u bu kadar savunmayın.

Şuan iki konsol içinde açık konuşmak gerekirse önleri çok parlak değil. Hele Sony için bu durum daha kötü. Sürekli tekrar eden devam oyunu çıkarıp duruyor. Xbox ise birkaç tane çıkardığı oyundan patladı. Xbox'ın avantajı Sony'e göre daha fazla oyun üzerinde çalışıyor olması ve aboneliğe daha fazla oyun ekliyor olması. Yoksa açıkça konuşmak gerekirse iki konsolda bu nesil tatmin etmedi.

Hocam lütfen PS'i bu kadar savunmayın PS Plus zam yiyip Game Pass'ten pahalı olacak hem de daha 2020 çıkışlı TLOU2 yok savunmayın bana bu PS Plus ve PS'i.

Tamam hocam o zaman Xbox Series X alın siz bilirsiniz ama 1-2 yıl sonra Series S yüzünden oyun gelmezse benden değil şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam Series S yüzünden GTA 6 iptal edilmiş güldürmeyin beni her yerde suçlu bu konsol.

Dediginizde haklisiniz hocam fakat ben ne kafede para ezerim ne de oyuna 2K para verebilirim. İndirimlerde elimden geldiğimce oyun almaya çalışırım fakat 2K bana koyar. Xbox iyi yanı excler direk Game Pass'e geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…