Series S 1TB çıktı!

Hocam lütfen PS'i bu kadar savunmayın PS Plus zam yiyip Game Pass'ten pahalı olacak hem de daha 2020 çıkışlı TLOU2 yok savunmayın bana bu PS Plus ve PS'i.

Param var oyunu zevk almak için oynuyorum PS savunmuyorum Xbox bile PS bizi yendi onlara rakip olamadık derken siz hayır abi PS alınmaz diyorsunuz o komiğime gitti.

Dediginizde haklisiniz hocam fakat ben ne kafede para ezerim ne de oyuna 2K para verebilirim. İndirimlerde elimden geldiğimce oyun almaya çalışırım fakat 2K bana koyar. Xbox iyi yanı excler direk Game Pass'e geliyor.

Burada sorun yok sen 2K veremezsin diye alıyorsun ama bu artı değil işte mecburiyet paran olsa koşa koşa PS5 alırsın ama arkadaş bunu Xbox'ın iyi yanı gibi savunuyor ben ona karşıyım.

Sizce Series X mi PS 5 mi peki hocam karar vermenjz gerekse hangisini tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?

Şu konsollarda sadece exclusive oyun oynanmıyor hocam. Sanki PS exclusive oyunları dışındaki tüm oyunlar berbat çıkıyormuş gibi anlatıyorsunuz.

Burada sorun yok sen 2K veremezsin diye alıyorsun ama bu artı değil işte mecburiyet paran olsa koşa koşa PS5 alırsın ama arkadaş bunu Xbox'ın iyi yanı gibi savunuyor ben ona karşıyım.

İyi yanı zaten hocam day One Game Pass kötü bir yanmı.

Sizce Series X mi PS 5 mi peki hocam karar vermenjz gerekse hangisini tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?

Sorduğun adam bizden cevabı belli.

Aşağı yukarı fiyatlar ayni MW 3 iki konsoldada 2K excler arasında 300 400 TL fark oluyor o kadar.

Şu konsollarda sadece exclusive oyun oynanmıyor hocam. Sanki PS exclusive oyunları dışındaki tüm oyunlar berbat çıkıyormuş gibi anlatıyorsunuz.

Hayır öyle bir amacım yok en öne çıkan yanı anlattım ben PS4 de en fazla exculusive oynarken zevk aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…