Hocam öyle demiyorum yavaştan arıza çıkartıyor diyorum GTA 6 çok grafik isteyen gta 5'in 2 katı büyüklüğünde ve her detaya önem veren bir oyun olacak GTA 6 ama series s yüzünden series x'e gelmezse microsoft çok linç yer.
Hocam öyle demiyorum yavaştan arıza çıkartıyor diyorum GTA 6 çok grafik isteyen GTA 5'in 2 katı büyüklüğünde ve her detaya önem veren bir oyun olacak GTA 6 ama Series S yüzünden Series X'e gelmezse Microsoft çok linç yer.
Olayı takip edemedim ama buna kesin karar vermek zor. Sizin zevklerinize ve ekonomik durumunuza bağlı. Game Pass mı yoksa PS Plus mı daha avantajlı? İlk önce buna karar kılın daha sonra oyunlarını karşılaştırın. En sonunda da konsolların teknolojilerini yan yana koyarak karşılaştırın. Bu şahsa göre değişebilecek bir seçim. Ben kendi adıma söylerim fakat bu sizin için uygun olmayabilir. Bu karşılaştırmada kesin bir galip yok çünkü. Hiç de olmadı bu arada.
Tamam hocam ama o FSR 3.0 patlarsa ne olacak kime güveneceksin veya amd batırırsa çok güvenmeyin fsr 3'e tamam konsollara geliyor güzel ama amd batırırsa ne olacak ?
Tamam hocam ama o FSR 3.0 patlarsa ne olacak kime güveneceksin veya AMD batırırsa çok güvenmeyin FSR 3'e tamam konsollara geliyor güzel ama AMD batırırsa ne olacak.