Series S 1TB çıktı!

BG3'ten başka hangi oyunda böyle bir sorun çıkarttı? Bulabilirsen ben bu saaten sonra PS'ciyim.
Hocam öyle demiyorum yavaştan arıza çıkartıyor diyorum GTA 6 çok grafik isteyen gta 5'in 2 katı büyüklüğünde ve her detaya önem veren bir oyun olacak GTA 6 ama series s yüzünden series x'e gelmezse microsoft çok linç yer.

Hocam FSR 3.0 ile 900p 60 alır bence GTA 6'da FSR faktörünü unutmayın hiçbirimiz geleceği göremeyiz sadece tahmin.

Çok çok satacak oyun olsa day One olmaz zaten.

Starfield çok çok satacak oyun gibi ve day One.

Sizce Series X mi PS 5 mi peki hocam karar vermenjz gerekse hangisini tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?
Olayı takip edemedim ama buna kesin karar vermek zor. Sizin zevklerinize ve ekonomik durumunuza bağlı. Game Pass mı yoksa PS Plus mı daha avantajlı? İlk önce buna karar kılın daha sonra oyunlarını karşılaştırın. En sonunda da konsolların teknolojilerini yan yana koyarak karşılaştırın. Bu şahsa göre değişebilecek bir seçim. Ben kendi adıma söylerim fakat bu sizin için uygun olmayabilir. Bu karşılaştırmada kesin bir galip yok çünkü. Hiç de olmadı bu arada.

Hocam fsr 3.0 ile 900p 60 alır bence gta 6'da fsr faktörünü unutmayın.
Tamam hocam ama o FSR 3.0 patlarsa ne olacak kime güveneceksin veya amd batırırsa çok güvenmeyin fsr 3'e tamam konsollara geliyor güzel ama amd batırırsa ne olacak ?

Hocam FSR 3.0 ile 900p 60 alır bence GTA 6'da FSR faktörünü unutmayın hiçbirimiz geleceği göremeyiz sadece tahmin.

Starfield çok çok satacak oyun gibi ve day One.

Saçma bir hareket Starfield'ın satışlarını düşürdü kimse Game Pass'te olan oyuna 60 dolar vermez yurt dışında 1 dolara Game Pass kampanyasıda var.

Tamam hocam ama o FSR 3.0 patlarsa ne olacak kime güveneceksin veya AMD batırırsa çok güvenmeyin FSR 3'e tamam konsollara geliyor güzel ama AMD batırırsa ne olacak.

Şu ana kadar gördüklerimiz güzel hocam abartığınız kadar güçsüz bir konsolda değil.

Saçma bir hareket Starfield'ın satışlarını düşürdü kimse Game Pass'te olan oyuna 60 dolar vermez yurt dışında 1 dolara Game Pass kampanyasıda var.

Adamlar zaten Game Pass'e insanları dahil edip Game Pass'i anlayıp sürekli abone olmalarını sağlamaya çalışıyor mantıklı hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…