Series S 1TB çıktı!

Evet bence de en güçlüsü Xbox Series S sonuçta SX kim ya PlayStation 5 kim ya küçük konsolcuklar onlar bence de Series S'de çok iyi grafiklerle çıkacak oyun harika görünecek

Kuralları okuyup gelir misin dostum sonra konuşuruz.

Gitti bile yeni oyunların sistem gereksinimlerine bir bakta gel FSR olmadan 6600 2025'e kadar anca dayanır oda zor.

Şu an bg 3 dahi 1080p ultrada 60 FPS üstü açıyor Series S 1080p dahi açamaz o konsol dayanırda bu kart ölürmü sence?

"Olabilir" yorumu yapmak bence mantıksız. Çıkarılan konsollara mecbur oyun getirilmek zorunda. İyi veya kötü optimizasyon ile gelebilir ama ne olursa olsun gelecek. Firmaları daha iyi grafikli oyun yapmalarını kısıtlayan şey zaten pazardan pay alma arzularıdır. Boşuna Call of Duty eski nesile çıkmıyor.

Ben Series S çöpünden 6600'e geçtim mis gibi native 1080p Ultra 60 FPS üstü Game Pass'te var PS oyunlarındada akıyor FSR 3 de gelince 1440 p oynarım sorun yok nesilde tek kaybeden Series S sahipleri.

Şu an bg 3 dahi 1080p ultrada 60 FPS üstü açıyor Series S 1080p dahi açamaz o konsol dayanırda bu kart ölürmü sence?

BG3 split screen de zorlanıyor Series S yoksa 2K 60 bile açar BG3'ü normalde Diablo 4'ü açtığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…