Series S 1TB çıktı!

Series X'te daha az s konsolunun gücü yetmiyor grafikleri iyice çamurlaştırmışlar 2K görüntü değil gibi Starfield oyununda böyleyse 2 yıl sonra çıkacak oyunları düşünmek bile istemiyorum.

Dostum digital foundrynin videosunu izledim oyun Series S de gıcır gıcır sen nereden izledin?

Dostum digital foundrynin videosunu izledim oyun Series S de gıcır gıcır sen nereden izledin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
grafiklere bakınca bana farketmez diyorsanız oynanır ek olarak X cihazında 30 olmasına anlam veremedim performans modu eklense daha tatlı olurmuş. İleride GTA 6 witcher 4 çıkınca series s makinesinde 900p olursa üzülmeyin

Benim senle derdim yok sadeçe çoğu fikrine katılmıyordum doğru söylersen neden katılmayayım düşmanım değilsin sonuçta.

Şakasına dedim dostumsun sen dost kavgası.

İşlemci darboğazı ve FSR 3.0 ile eklenecek 60 FPS abarttığınız kadar grafik farkıda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…