Gördüğüm bir yerde ithalatçı Series S 10 bin liraydı X ise 17 bindi bence biraz daha koyulup alınabilir diğer türlüde s alıp 8-9 ay sonra 2-3 bin lirada hafıza alan tanıdıklar var.
Bi yerde okudum galiba forumda sony 60 gün önceden haber veriyor diye öyleyse 6 Eylül zammı yalan galiba ama ben yinede alacam korku başa belaHocam bu arada 6 Eylülde ps plusa zam gelecek yani 6 eylülden önce 2-3 yıllık ps plus alın
PlayStation Plus oyunları | A’dan Z’ye tüm oyun kataloğu oyunları, klasikler katalog, deneme sürümleri ve daha fazlası | PlayStation
PlayStation Plus Essential, 175,00 TL tutarındaki düzenli ücretin aylık dönemler tamamlandıkça otomatik olarak alındığı, sürekli bir aboneliktir. Ayrıntılı bilgi için bu bölümü genişletin. PlayStation deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyarak çevrimiçi çok oyunculu oyunları, aylık oyunları, özel...www.playstation.com
Evet biraz bütçe meselesi var ama ps exc oyun için net alınır attığım linkte ps plus'ın içindeki oyunları görebilirsiniz hoşunuza gitmezse xbox'a bakın.
Şahsi fikrim sitelerden ve teknomarketten almak yerine esnaftan almak çok daha mantıklı olacaktır. Kargo sorunu, açık kutu gönderilmiş vs Dükkanlarda indirimli satılıyor. PS4 hariç diğer konsolları esnaftan almıştım hem daha ucuz hemde bildiğin yerSeries S ithalatçı 10k X 19k Trendyol'da falan.
Hocam fikirlerinize saygı duyarım Xbox Series X alabilirsiniz fakat 2 yıl sonra Series S yüzünden oyunlar geç gelirse benden değil hearkadaşlar bu bir uyarı!
60 gün olayı yalan heralde 6 Eylülde yurtdışına zam gelecek büyük ihtimalle Türkiye’de etkilenir ve 6 eylülde zam gelecek ign felan paylaştı bence 2-3 yıllık ps plus alınBi yerde okudum galiba forumda sony 60 gün önceden haber veriyor diye öyleyse 6 Eylül zammı yalan galiba ama ben yinede alacam korku başa bela
Hocam ben sadece uyarı yaptım sadece baldurs gate 3’e özel bir durum değil senin dediğin gibi split screen’ı series s tarafında kaldırdılar çünkü konsol kaldıramıyordu.Baldur's Gate 3 split screen olayindan oturu gec cikacak veya cikti takip etmiyorum. Fakat sonrasinda Series X'e split screen koyup S'e koymayarak sorunu çözdüler. Cok bir şey değişmez bence.
Oyun firmaları Xbox’la anlaşma yaptı X’e çıkacak oyun S cihazınada gelecek diye böyle oluncada adamlar ekstradan PS5 ve Series X için daha cilalanmış bir oyun yapmıyorlar. Redditte birisi Series S cihazındaki 10GB rami kullanıyorlar genelde series x’te ise bu rakam 16GB yani aslında ss taş koyuyor. Oyunlar xboxa şuan gelmesede elbet gelecek sorunu birinde 2K değerinde 1080 olarak yapıyorlar zaten bu nesil çokta iyi değil ne PS5 nede Series X’in gücünü göremedik.Ana oyunlar aynı vakit çıkar hocam bence CoD, GTA tarzı. Baldur's Gate 3 split screen olayindan oturu gec cikacak veya cikti takip etmiyorum. Fakat sonrasinda Series X'e split screen koyup S'e koymayarak sorunu çözdüler. Cok bir şey değişmez bence.
60 gün olayı yalan herhalde 6 Eylül'de yurt dışına zam gelecek büyük ihtimalle Türkiye'de etkilenir ve 6 Eylül'de zam gelecek ign falan paylaştı bence 2-3 yıllık PS Plus alın
Hocam ben sadece uyarı yaptım sadece Baldur's Gate 3'e özel bir durum değil senin dediğin gibi split Screen'ı Series S tarafında kaldırdılar çünkü konsol kaldıramıyordu.
@Aspect15 hocam anket şeklinde PlayStation mi Xbox mi diye soralım mi yani böyle bir anket yapsak mı? Ben yapmayı isterim fakat anket butonu nerede bulamadım tam ama sizinde fikrinizi alayım derim
Tamamdır hocamBen yapmayı denedim konuyu onaylamadılar
İlk önce Xbox’a gelsin bir oyun sonra bakarız onabu arada konsol belki düzgün optimizasyonla kaldırır 2024 gibi s ede split screen ekleneceği konuşuluyor.
Türkiye bazında değil dünya bazında konuşun. Türkiye'de PlayStation ve XBOX'ın daha iyi satması normal fakat küreselde Nintendo önemli bir şirket. Aynı zamanda her şey konsolun gücüyle alakalı değil.Nintendo>xbox diyenler gerçekten çok saçma konusuyorlar bence Nintendo Xbox'tan fazla satmis olabilir fakat Xbox kadar iyi degil PS gibi zaten degil 120 milyon 6,7 yilda satmis diyorlar fakat PS 4 ve 5 satislarini topladigimizda 150 milyonu geciyor. Nintendo'nun satisi PS'ye gore gayet normal. Xbox nasıl Nintendo'dan az satiyor ben anlamıyorum ama.