Series S 1TB çıktı!

Redfall'a falan hiç bakılmamış galiba.

Haklısınız ama o oyunun hikayesi farklı o oyun Xbox'dan yıllar önce yapılmaya başlandı.

PS için para yetişmiyor olayı da pek kalmadı aboneliklerden sonra.

Ne aboneliği kanka Spider-Man 1 God of War: Ragnarök TLOU2 yok daha yeni exc çıksa kenara 1500 koy eski exclerede bir sürü para.

Haklısınız ama o oyunun hikayesi farklı o oyun Xbox'dan yıllar önce yapılmaya başlandı.
Olabilir ama Phil Spencer sorumluluğu kendi üstüne aldıysa ben ondan bilirim. Bildiğin ben bu çocuğa bakmadım o yüzden kötü büyüdü dedi.

Olabilir ama phil spencer sorumluluğu kendi üstüne aldıysa ben ondan bilirim. Bildiğin ben bu çocuğa bakmadım o yüzden kötü büyüdü dedi.

Dediği gibi kenarda yapılırken bildiğin Xbox umursamadı test etmedi çoçuğa bakmadı.

Ne aboneliği kanka Spider-Man 1 God of War: Ragnarök TLOU2 yok daha yeni exc çıksa kenara 1500 koy eski exclerede bir sürü para.
TLOU 2 200 TL'ye satılıyrodu zaten indirimde. Spiderman 1'de ucuzdu. GoW Ragnarok 600'e faland düşmüştü. Diğer eski excler zaten abonekikte var?

TLOU 2 200 TL'ye satılıyrodu zaten indirimde. Spider-Man 1'de ucuzdu. GoW ragnarok 600'e faland düşmüştü. Diğer eski excler zaten abonekikte var?

Hocam 200 300 600'dü derken giren bize giriyor abonelik bedava sanki hem ona ver hem yeni Exc'e ver hem eskiye ver para yetişmez.

Hocam 200 300 600'dü derken giren bize giriyor abonelik bedava sanki hem ona ver hem yeni Exc'e ver hem eskiye ver para yetişmez.
Xbox'da da aynı şeyi yapman lazım ki bir şey değişmiyor. Day-one desen 5 yılda bir üst düzey oyun çıkıyor xbox'da. Starfield CoD desen oyunu genel kitle gamepass'den değilde alarak oynamak istiyor uzun sürdüklerinden dolayı. Ki CoD'un Game pass'e gelmesine daha var

Hocam Türkiye'de abonelik servisleri olmadan oyun oynamak imkansız oldu artık insanlar alarak oynamak istiyor olayı Türkiye'de geçmez exc diyorsun sence Xbox o kadar firmayı boşunamı aldı? Exc sorununu yakın zamanda gidereceklerdir iyi kötü bilemem ama çok exc gelecek Xbox'da Game Pass alırsan exc masrafın yok ben PS de excleri söyledim bir de 3. parti oyun masrafın var Xbox'da Game Pass alır 1. parti oynar 3. parti bazı oyunları da alırsın hem şu anda bazı oyunlar Xbox tarafında daha ucuz ileride nasıl olur bilemem zam yer her türlü.

Bende Türkiyede geçmeyeceğini düşünüyorudum ama forumda da yakın çevremde de bir çok kişi oyunu almayı tercih etti yıllarca oynamak için. Bir sürü firma aldı exc. sorunu düzelecek olaylarında da umudum kalmadı pek. Series X'in çıkışından beri daha 1 tane adam akıllı oyun gelmedi. Daha yeni Starfield geliyor. Ne olup olmayacağı belli olmayan bir şeydense kendini ispatlamış hikayeli oyun konusunda piyasanın en iyilerinden belki de en iyisi Sony varken Xbox'ın yakalamasına daha var.

PS5 tarafındada adamakıllı oyun göremedik daha hiçbir şey belli değil ben sadece PS zengin işi diyorum eski exc yeni exc 3. parti o şu bu derken cebinden en az 6 bin çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…