Series S 1TB çıktı!

Hocam mario oyunlarını sevmenizde bir sakınca yok. Herkes istediği şeyi oynayabilir. Fakat Switch oyunlarını sevenler genelde sizin gibi; sevmeyenler Max. Türk kafalı falan diyorlar yani GTA gibi oyunları hiçe sayıp mario oyunlarını savunuyorlar. Hiç eleştiri gibi şeylere açık değiller. Bazıları Switch'i ölümüne savunuyorlar, PS'i ezer, PS kimmiş Switch karşısında gibi. Bunları eleştirirsen Türk kafalı oluyorsun, daha hiç belki GTA oynamamış adam mario falan savunuyor karşımda. Bakın size mario hitap ediyormuş. Fakat ben mario oynadım ve sevmedim. O kadar oyun oynayıp Mario'yu sevemedim ve ilk fırsattada oyunu bıraktım. Mekanikleri eğlenceliydi ona lafım yok fakat aradığım tat o oyunda yoktu, bir süre sonra; "ben bunu neden oynuyorum diye sorgulamaya başladım." yani size hitap etmeyen bana hitap etmedi. Bu yüzden Türk kafalı oluyorsam yani diyecek bir söz maalesef ki bulamıyorum.

Hocam Xbox'ta oynayacak oyun önerebilir misiniz? Samuray tarzı falan PS de ghost of thushisma doğru mu yazdım bilmiyorum fakat bayağı güzel oyun oyna benzer bir oyun var mı? Bir de Xbox diğer konsollara nazaran az satıyor, geleceği nasıl olur, batabilir mi?

Son düzenleme:
Önceki laflarım biraz saçmaydı, üzgünüm. GTA gibi oyunları hiçe sayan kesim cidden garip olmalı.
PlayStation'a laf atmak da saçma, mesela benim de PS4'üm var ve eğlendiren bir konsol şahsen. GTA serisi gibi gerçekçi oyunlar benim hoşuma gitmiyor genellikle fakat bunları diyenler harbiden başka bir evrende yaşıyor olmalılar. En azından denemenize sevindim. (Sanırım "Mario" diye Super Mario Odyssey hakkında konuştuk. Yoksa tonlarca oyunu var Super Mario serisinin. ) Sizinle konuşmak güzeldi.

Xbox'un batması imkansız öncelike bunu söyleyeyim ben samuray temasını pek sevmediğimden çok oyun bilmiyorum Game Pass'te olan Shadow of War'a bakabilirsin Xbox'un amacı konsol değil Game Pass satmak zaten.

Arkadaşlar şuan xbox series için starfield 86

PC için 88.

Komuyla alakası ne hocam Starfield konusunda yazsaydın keşke.

Herkese acik sunuldugunda 95'i gecer diye düşünüyorum.

Buglar optimizasyon problemleri yüzünden düşüyor Series X ve S de oyunda anlık 5 6 saniyelik donmalar oluyor oyunun temeline bakarsan güzel ancak bug ve optimizasyon problemleri var.

Oyun daha tamamen sunulmadi bile tamammen cikmamis bir oyun icin bence iyi.

Hocam Instagram'a girip bir Switch reklamina bakmanizi tavsiye ederim bazilari en iyi konsol, konsollarda rakipsiz falan diyor. Sizinlede konusmak guzeldi.

90'ı geçemez diye düşünüyorum 86-89 kalır bence.

Olabilir, Skyrim bayağı tuttuğu için böyle bir yorum yaptım.

Xbox'un batması imkansız öncelike bunu söyleyeyim ben samuray temasını pek sevmediğimden çok oyun bilmiyorum Game Pass'te olan Shadow of War'a bakabilirsin Xbox'un amacı konsol değil Game Pass satmak zaten.

Exc çıkmıyor ama dogru duzgun konsol icin en onemli kriter bu değilimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…