Series S 1TB çıktı!

Exc çıkmıyor ama dogru duzgun konsol icin en onemli kriter bu değilimdir.

Hellblade geliyor awowed geliyor Starfield geldi nereye exc yok Forza Motorsport 7 de geliyor exc sayısı çok artacak.

Hellblade geliyor awowed geliyor Starfield geldi nereye exc yok Forza Motorsport 7 de geliyor exc sayısı çok artacak.

Yani hocam demek istedigim boyle buyuk sukse yapmis oyunlar yok. Cikarmasina cikariyor fakat daha sukse yapan bur oyun goremedik.

Yani hocam demek istedigim boyle buyuk sukse yapmis oyunlar yok. Cikarmasina cikariyor fakat daha sukse yapan bur oyun goremedik.

Oyunlar çıkmadı daha çünkü çıkmadan nasıl görüceksin.

Şey demek istedin galiba çıkışının üstünden 3 yıl geçmesine rağmen hala 5 tane özel oyunu ay pardon özel dedim eski oyunların Remake'i ve dandik oyunları olan bir konsoldan bahsediyosun. PlayStation 5 dünyanın en balon konsoludur.

Senin için exc oyun önemliyse Xbox'ta balon değil mi?

PlayStation'ı zaten exc oyunlar için almıyor muyuz? Konsolun ana özelliği o oyunlar zaten başka hiçbir yerde olmamaları Xbox'ın öyle bir durumu yok ki exc diye bir kavramı yok PC'ye de çıkıyor zaten.

Yilda 4 oyun sozu cazip edici fakat "iyi kotulu" cikacakmis.

Fark etmez hocam PS5 geçsen ne değişecek senede 2 kaliteli oyun çıkacak desek Xbox tarafında 2 kötü 2 iyi çıkar kötüde olsa Game Pass'te bedava oynarsın iyisiyle kötüsüyle mis gibi 4 oyun diğer tarafta 2 kaliteli oyun olsa bile 3000 TL çıkartman lazım cebinden.

PlayStation'ı zaten exc oyunlar için almıyor muyuz? Konsolun ana özelliği o oyunlar zaten başka hiçbir yerde olmamaları Xbox'ın öyle bir durumu yok ki exc diye bir kavramı yok PC'ye de çıkıyor zaten.
Tamam anladım ama neden ps5'e balon dedin onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…