Şey demek istedin galiba çıkışının üstünden 3 yıl geçmesine rağmen hala 5 tane özel oyunu ay pardon özel dedim eski oyunların Remake'i ve dandik oyunları olan bir konsoldan bahsediyosun. PlayStation 5 dünyanın en balon konsoludur.
İlk defa boyle bir hakaret duydum hocam konsola. Xbox butçesi çok fazla 1.4 trilyon dolar falan. Ama PS kadar sukse yapamadi. Normal TLOU, GoW gibi oyunlar yapmasini beklerken bu bütçe ile gidip Hi-Fi rush yapınca ne oluyor havasına giriyorsun.
İlk defa boyle bir hakaret duydum hocam konsola. Xbox butçesi çok fazla 1.4 trilyon dolar falan. Ama PS kadar sukse yapamadi. Normal TLOU, GoW gibi oyunlar yapmasini beklerken bu bütçe ile gidip Hi-Fi rush yapınca ne oluyor havasına giriyorsun.
Fark etmez hocam PS5 geçsen ne değişecek senede 2 kaliteli oyun çıkacak desek Xbox tarafında 2 kötü 2 iyi çıkar kötüde olsa Game Pass'te bedava oynarsın iyisiyle kötüsüyle mis gibi 4 oyun diğer tarafta 2 kaliteli oyun olsa bile 3000 TL çıkartman lazım cebinden.
Hi-Fi rush gayet iyi oyundur ve çok iyi puanlar aldı senin beklentin hemen exc oyunların yağması Xbox firmaları yeni satın aldı ve oyun geliştirme süreci öyle kolay değil bu nesilin sonunda Bethesda ve Activision'dan kaliteli oyunlar görebiliriz 2024 yılıda Xbox için dop dolu.
Sizin bir PlayStation'dan beklentiniz ne önce onu merak ettim hani alırken ne istiyosunuz konsoldan? Ben şahsen özel oyun isterim çünkü PlayStation'ın gücünü gerçekten hissettiren oyunlar onlardır kalitelilerdir. Onlar olmayınca da yüzüne bakmam konsolun çünkü eski nesil oyunları diğer konsollarda da oynayabiliyorum niye daha fazla para vereyim ki?
Sizin bir PlayStation'dan beklentiniz ne önce onu merak ettim hani alırken ne istiyosunuz konsoldan? Ben şahsen özel oyun isterim çünkü PlayStation'ın gücünü gerçekten hissettiren oyunlar onlardır kalitelilerdir. Onlar olmayınca da yüzüne bakmam konsolun çünkü eski nesil oyunları diğer konsollarda da oynayabiliyorum niye daha fazla para vereyim ki?