Series S 1TB çıktı!

İlk defa boyle bir hakaret duydum hocam konsola. Xbox butçesi çok fazla 1.4 trilyon dolar falan. Ama PS kadar sukse yapamadi. Normal TLOU, GoW gibi oyunlar yapmasini beklerken bu bütçe ile gidip Hi-Fi rush yapınca ne oluyor havasına giriyorsun.

Microsoft oyunlarına çok fazla para harcamıyor sony kadar. Direkt game pass satmaya çalışıyorlar.

Haklısınız hocam.

Hi-Fi rush gayet iyi oyundur ve çok iyi puanlar aldı senin beklentin hemen exc oyunların yağması Xbox firmaları yeni satın aldı ve oyun geliştirme süreci öyle kolay değil bu nesilin sonunda Bethesda ve Activision'dan kaliteli oyunlar görebiliriz 2024 yılıda Xbox için dop dolu.

Microsoft oyunlarına çok fazla para harcamıyor Sony kadar. Direkt Game Pass satmaya çalışıyorlar.

Sizin bir PlayStation'dan beklentiniz ne önce onu merak ettim hani alırken ne istiyosunuz konsoldan? Ben şahsen özel oyun isterim çünkü PlayStation'ın gücünü gerçekten hissettiren oyunlar onlardır kalitelilerdir. Onlar olmayınca da yüzüne bakmam konsolun çünkü eski nesil oyunları diğer konsollarda da oynayabiliyorum niye daha fazla para vereyim ki?

Bu nesil bom boş geçti çok fazla yeni nesilde oyun göremedik.

Aynen kanka o yüzden Bethesda ve Activision'a milyarlar verdiler tabii ki de kaliteli oyunlar yapacaklar.
Dostum demek istediğim şu microsoft exc oyunlarına çok para harcamıyor sony kadar adamların derdi zaten game pass satmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…