Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #11 H_Y_D_R_A dedi: Hocam ben geleceği iyi olsun, çok oyun cıkarsın istiyorum spencer abimiz sözler üstüne sözler veriyor. Genişletmek için tıkla... Playstation exc oyunlarını oynamadıysan ve bütçen yetiyorsa ps5 al ve gelecek konusunda ps5 daha iyi bana göre. Aspect15 dedi: Bu konuda konuşmak mantıksız yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konuda 150 mesaj yazılır garantisini veriyorum Aspect15 dedi: Oyunlara para yetiştirmek çok zor be ps'de Genişletmek için tıkla... Oyunlara bütçesi yeterse mantıklı hocam.
H_Y_D_R_A dedi: Hocam ben geleceği iyi olsun, çok oyun cıkarsın istiyorum spencer abimiz sözler üstüne sözler veriyor. Genişletmek için tıkla... Playstation exc oyunlarını oynamadıysan ve bütçen yetiyorsa ps5 al ve gelecek konusunda ps5 daha iyi bana göre. Aspect15 dedi: Bu konuda konuşmak mantıksız yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konuda 150 mesaj yazılır garantisini veriyorum Aspect15 dedi: Oyunlara para yetiştirmek çok zor be ps'de Genişletmek için tıkla... Oyunlara bütçesi yeterse mantıklı hocam.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 Dexter_ Morgan dedi: Playstation exc oyunlarını oynamadıysan ve bütçen yetiyorsa ps5 al ve gelecek konusunda ps5 daha iyi bana göre. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur.
Dexter_ Morgan dedi: Playstation exc oyunlarını oynamadıysan ve bütçen yetiyorsa ps5 al ve gelecek konusunda ps5 daha iyi bana göre. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #13 Aspect15 dedi: Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur. Genişletmek için tıkla... Kurallara aykırı mı?
Aspect15 dedi: Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur. Genişletmek için tıkla... Kurallara aykırı mı?
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 Aspect15 dedi: Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur. Genişletmek için tıkla... 1700 saniye beklememiz gerekiyor hocam
Aspect15 dedi: Hocam yeni konu açsın tartışırız size katılmıyorum ancak yazarsam konu dışı olur. Genişletmek için tıkla... 1700 saniye beklememiz gerekiyor hocam
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #15 Dexter_ Morgan dedi: Kurallara aykırı mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #16 H_Y_D_R_A dedi: 1700 saniye beklememiz gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam exc oyun olarak ps çok önde ama ben çok oyunlara bütçe ayıramam diyorsanız xbox alın. Konuda açabilirsiniz bunun hakkında orda tartışırız.
H_Y_D_R_A dedi: 1700 saniye beklememiz gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam exc oyun olarak ps çok önde ama ben çok oyunlara bütçe ayıramam diyorsanız xbox alın. Konuda açabilirsiniz bunun hakkında orda tartışırız.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #17 Aspect15 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Konum olması lazım hocam eğer varsa oraya yazabilirsiniz yoksada yarim saat beklememiz gerekiyor. Dexter_ Morgan dedi: Hocam exc oyun olarak ps çok önde ama ben çok oyunlara bütçe ayıramam diyorsanız xbox alın. Konuda açabilirsiniz bunun hakkında orda tartışırız. Genişletmek için tıkla... Yarim saat beklemem gerekiyor hocam
Aspect15 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Konum olması lazım hocam eğer varsa oraya yazabilirsiniz yoksada yarim saat beklememiz gerekiyor. Dexter_ Morgan dedi: Hocam exc oyun olarak ps çok önde ama ben çok oyunlara bütçe ayıramam diyorsanız xbox alın. Konuda açabilirsiniz bunun hakkında orda tartışırız. Genişletmek için tıkla... Yarim saat beklemem gerekiyor hocam
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #18 H_Y_D_R_A dedi: Konum olması lazım hocam eğer varsa oraya yazabilirsiniz yoksada yarim saat beklememiz gerekiyor. Yarim saat beklemem gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz?
H_Y_D_R_A dedi: Konum olması lazım hocam eğer varsa oraya yazabilirsiniz yoksada yarim saat beklememiz gerekiyor. Yarim saat beklemem gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla... Linki atabilir misiniz?
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #19 Dexter_ Morgan dedi: Linki atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem atayim hocam. H_Y_D_R_A dedi: Bulabilirsem atayim hocam. Genişletmek için tıkla... Sanirim acmamisim hocam isterseniz siz acin oradan tartisalim.
Dexter_ Morgan dedi: Linki atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem atayim hocam. H_Y_D_R_A dedi: Bulabilirsem atayim hocam. Genişletmek için tıkla... Sanirim acmamisim hocam isterseniz siz acin oradan tartisalim.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #20 H_Y_D_R_A dedi: Sanirim acmamisim hocam isterseniz siz acin oradan tartisalim. Genişletmek için tıkla... Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var??
H_Y_D_R_A dedi: Sanirim acmamisim hocam isterseniz siz acin oradan tartisalim. Genişletmek için tıkla... Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var??