H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #21 Dexter_ Morgan dedi: Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam 1700 saniye beklemem gerekiyor
Dexter_ Morgan dedi: Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam 1700 saniye beklemem gerekiyor
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #22 H_Y_D_R_A dedi: Hocam 1700 saniye beklemem gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ben açıyım mı konuyu?
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #23 Dexter_ Morgan dedi: Ben açayım mı konuyu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #24 Anket yapıyım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Anket düğmesini bulamadım nerde tam olarak??
Anket yapıyım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Anket düğmesini bulamadım nerde tam olarak??
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #25 Dexter_ Morgan dedi: Anket yapayım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla fanboy var birisi sebepsizce PS derken birisi sadece Xbox diyor nedenini sordugunda kalsik seyler soyluyorlar. Dexter_ Morgan dedi: Anket yapayım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Anket düğmesini bulamadım nerede tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum maalesef.
Dexter_ Morgan dedi: Anket yapayım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam fazla fanboy var birisi sebepsizce PS derken birisi sadece Xbox diyor nedenini sordugunda kalsik seyler soyluyorlar. Dexter_ Morgan dedi: Anket yapayım bakalım insanlar hangisi daha iyi diyor olur mu sizce? Anket düğmesini bulamadım nerede tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum maalesef.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Eylül 2023 #26 Dexter_ Morgan dedi: Hocam yeni konuda 150 mesaj yazılır garantisini veriyorum Genişletmek için tıkla... PS- Bizde özel oyunlar var Xbox- Bizde oyunlar daha ucuz Klasik aynı muhabbetler dönecektir.
Dexter_ Morgan dedi: Hocam yeni konuda 150 mesaj yazılır garantisini veriyorum Genişletmek için tıkla... PS- Bizde özel oyunlar var Xbox- Bizde oyunlar daha ucuz Klasik aynı muhabbetler dönecektir.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #27 H_Y_D_R_A dedi: Hocam fazla fanboy var birisi sebepsizce PS derken birisi sadece Xbox diyor nedenini sordugunda kalsik seyler soyluyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam işte birisi konu açtığı zaman 150 kişi mesaj atıyor kime cevap vereceğini şaşırıyorsun.
H_Y_D_R_A dedi: Hocam fazla fanboy var birisi sebepsizce PS derken birisi sadece Xbox diyor nedenini sordugunda kalsik seyler soyluyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet hocam işte birisi konu açtığı zaman 150 kişi mesaj atıyor kime cevap vereceğini şaşırıyorsun.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #28 Dexter_ Morgan dedi: Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var?? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok bir konu açtıktan sonra yenisini açmak için beklemek gerekiyor.
Dexter_ Morgan dedi: Hocam biz niye açalım siz açamıyor musunuz sıkıntı mı var?? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok bir konu açtıktan sonra yenisini açmak için beklemek gerekiyor.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Eylül 2023 #29 591529 dedi: PS- Bizde özel oyunlar var Xbox- Bizde oyunlar daha ucuz Klasik aynı muhabbetler dönecektir. Genişletmek için tıkla... Evet yani özet bu playstation exc oyunları oynamadıysanız ps5 daha iyi seçenek olur sizin için.
591529 dedi: PS- Bizde özel oyunlar var Xbox- Bizde oyunlar daha ucuz Klasik aynı muhabbetler dönecektir. Genişletmek için tıkla... Evet yani özet bu playstation exc oyunları oynamadıysanız ps5 daha iyi seçenek olur sizin için.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #30 591529 dedi: PS- bizde özel oyunlar var. Xbox- bizde oyunlar daha ucuz. Klasik aynı muhabbetler dönecektir. Genişletmek için tıkla... Dogru hocam.
591529 dedi: PS- bizde özel oyunlar var. Xbox- bizde oyunlar daha ucuz. Klasik aynı muhabbetler dönecektir. Genişletmek için tıkla... Dogru hocam.