Series S almak mantıklı mı?

vonnc

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Halihazırda kullandığım ve oyun oynadığım bilgisayarım mevcut fakat oynadığım çoğu oyunda ki Next-gen olması ve PC hilelerinden usanmam üzerine konsol almaya karar verdim. F/P olarak Series S var aklımda. Yurt dışında PS5 getirtme ihtimalimde mevcut. FHD monitörde kullanacağım o yüzden 4K takıntım yok. Hala Series S alınır mı?

Ben aldım gayet memnunum 1 ay oldu her oyunu 60FPS çalıştırıyor bazı oyunlar 120FPS oynatıyor.
Aylık 45 TL'ye Game Pass+EA Play aldım tam oldu. Ama 512 GB SSD'si var yanına extra 1TB HDD taktım on numara oldu. Quick resume özelliğide var oyunu durdurup ana sayfaya dönüp tekrar oyuna döndüğünde kaldığın yerden devam ediyor. Ve boyutu aşırı küçük taşıması da kolay oluyor ve fazla yer kaplamıyor.

Kesinlikle alınır, kendim Series S sahibiyim. Boyutu vs. çok fazla artısı var.

Yani güzel konsol ama oyunları pahalı hocam. Gamepass ile çoğu oyunu güzel ama yine de pahalı.

Yani güzel konsol ama oyunları pahalı hocam. Gamepass ile çoğu oyunu güzel ama yine de pahalı.

Ne yazık ki artık ucuz oyun yok. Gamepass kullanıyorum çoğunlukla zaten PC de de. Oynadığım birkaç oyuna da mecbur para vericez.

Hocam bu AAA tarz oyunlar genelde Game Pass'te yok örneğin GTA, Hitman, Tomb Raider (vb.) Onları nasıl oynayacağız?

Ben oyunları hesap olarak alıyorum, mesela Cyberpunk 2077 50 TL'ye aldım geçe gün hesap olarak. Ancak kendi Xbox hesabımda oynayabiliyorum oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…