K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 13 Nisan 2021 #11 Ardaaa11 dedi: Hala 3800 liraya satılıyor. Genişletmek için tıkla... Resmi fiyat 4000.o satıcı konsolu nereden getirdi nasıl garantisi olur bilmem. Xbox Türkiye'nin resmi satıcıları hariç diğer yerlerden alınan konsollarda garanti süresi sıkıntısı çıkıyor.
Ardaaa11 dedi: Hala 3800 liraya satılıyor. Genişletmek için tıkla... Resmi fiyat 4000.o satıcı konsolu nereden getirdi nasıl garantisi olur bilmem. Xbox Türkiye'nin resmi satıcıları hariç diğer yerlerden alınan konsollarda garanti süresi sıkıntısı çıkıyor.
Faik Alandağ Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #12 kade dedi: İtopya'da stoklara gelince 3.600 TL'ye gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geleceği hakkında bilgin var mı acaba?
kade dedi: İtopya'da stoklara gelince 3.600 TL'ye gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geleceği hakkında bilgin var mı acaba?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 14 Nisan 2021 #13 Faik Alandağ dedi: Ne zaman geleceği hakkında bilgin var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu ay Series S stoklarının düzeleceği ile ilgili haberler okumuştum.
Faik Alandağ dedi: Ne zaman geleceği hakkında bilgin var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu ay Series S stoklarının düzeleceği ile ilgili haberler okumuştum.
Faik Alandağ Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #14 kade dedi: Bu ay Series S stoklarının düzeleceği ile ilgili haberler okumuştum. Genişletmek için tıkla... İnşallah ya gelsin de alalım
kade dedi: Bu ay Series S stoklarının düzeleceği ile ilgili haberler okumuştum. Genişletmek için tıkla... İnşallah ya gelsin de alalım