Series S hoparlör ile monitöre bağlanır mı?

• Konuyu başlatan EAon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 737

EAon

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba kıymetli dostlar, Xbox Series S almak üzereyim. Cihazı 24 inç bir monitörden görüntü alarak kullanmak istiyorum ancak monitörde dâhili hoparlör olmadığından hoparlörümü nasıl Xbox'a ve monitöre bağlayabilirim? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kıymetli dostlar, Xbox Series S almak üzereyim. Cihazı 24 inç bir monitörden görüntü alarak kullanmak istiyorum ancak monitörde dâhili hoparlör olmadığından hoparlörümü nasıl Xbox'a ve monitöre bağlayabilirim? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle.

Dostum başta monitöre hoparlörü bağlamak bence biraz saçma Xbox'a bağlardım ben hoparlörünüzün girişi var ise Xbox'a bağlayacaksınız bu kadar DisplayPort veya HDMI'yi de monitöre.

Herhalde hoparlörünüz jak girşili baktım jak girişi yok çevirici ile kullanmak gerekecek herhalde veya monitörde jak varsa direk monitöre bağlayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı