N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Sekiro Microsoft Store'da %50 indirime girmiş. Oyunun performansı konsolda nasıl alınır mı?
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 23 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30 FPS veriyor grafikler de ne kötü ne iyi tam ortasıdır diye tahmin ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30 FPS veriyor grafikler de ne kötü ne iyi tam ortasıdır diye tahmin ediyorum.
VictorAeternus Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Nocturnal1004 dedi: Sekiro Microsoft Store'da %50 indirime girmiş. Oyunun performansı konsolda nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alıp oynadınız mı?
Nocturnal1004 dedi: Sekiro Microsoft Store'da %50 indirime girmiş. Oyunun performansı konsolda nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alıp oynadınız mı?
N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 VictorAeternus dedi: Alıp oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet oynadım. 20-30 FPS arası bir performans veriyor gözlerimi çok yorduğu için iade ettim. VictorAeternus dedi: Alıp oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft, Activision-Blizzard satın alımını gerçekleştirebilirse Gamepass'e gelebilir. Son düzenleme: 16 Nisan 2023
VictorAeternus dedi: Alıp oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet oynadım. 20-30 FPS arası bir performans veriyor gözlerimi çok yorduğu için iade ettim. VictorAeternus dedi: Alıp oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Microsoft, Activision-Blizzard satın alımını gerçekleştirebilirse Gamepass'e gelebilir.
VictorAeternus Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #5 Nocturnal1004 dedi: Evet oynadım. 20-30 FPS arası bir performans veriyor gözlerimi çok yorduğu için iade ettim. Microsoft, Activision-Blizzard satın alımını gerçekleştirebilirse Game Pass'e gelebilir. Genişletmek için tıkla... Tüm from software oyunları mı gelir?
Nocturnal1004 dedi: Evet oynadım. 20-30 FPS arası bir performans veriyor gözlerimi çok yorduğu için iade ettim. Microsoft, Activision-Blizzard satın alımını gerçekleştirebilirse Game Pass'e gelebilir. Genişletmek için tıkla... Tüm from software oyunları mı gelir?
N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 VictorAeternus dedi: Tüm from software oyunları mı gelir? Genişletmek için tıkla... Sadece Sekiro gelebilir.
VictorAeternus dedi: Tüm from software oyunları mı gelir? Genişletmek için tıkla... Sadece Sekiro gelebilir.