Alınmaz. 6K kütüphane falan dizcekmişsiniz. Game pass almayacaksanız bence ikinci el sağlam series X yönelin. Daha iyi olur.Series S almayı düşünüyorum ikinci elde 7-8K'ya bulurum hadi taş çatlasa 8,5 olsun. Sonra da pil alır keyfime bakarım diye düşünüyorum. Game Pass almam herhalde. 5-6k paraya kütüphane kurarım. Genelde FIFA pes CoD GTA gibi oyunlar oynarım ve tabii ki Forza hikayeli oyunlar da oynayarım arada ama çoğunlukla FPS oynarım çünkü İngilizce zaten oyunlar ama yine de GTA RDR oynarım tabii. Beni ne kadar idare eder kaç sene götürür? PS 6 çıkana kadar beni götürse o zaman satıp üstüne koyup PS 6 alsam mantıklı olur mu ve yeni bir Series X çıkacak diyorlar dijital olarak 50-100 dolar ucuz diyorlar beklemeliyim mi? Ne yapmalıyım? PS 5 düşünmüyorum. Bütçemi çok aşar zaten oyun fiyatları 2 kati. Şimdiden teşekkürler.
Not önemli! Şu an bir bilgisayarım var 4 GB RAM. i3 3. nesil 4 çekirdek işlemci 1,5. Intel HD Graphics ekran kartı. Windows 7 32 Bit temiz sistem. PES 13 - 17 falan oynuyorum bazen. Geçen GTA 4 indirdim Low 800x600'de oynadım. Vice City indirdim portal 1 bitirdim. 2'yi indireceğim. Eski oyunları oynuyorum ama güncel iyi grafikli oyun da oynamak istiyorum.
Series S almayı düşünüyorum ikinci elde 7-8K'ya bulurum hadi taş çatlasa 8,5 olsun. Sonra da pil alır keyfime bakarım diye düşünüyorum. Game Pass almam herhalde. 5-6k paraya kütüphane kurarım. Genelde FIFA pes CoD GTA gibi oyunlar oynarım ve tabii ki Forza hikayeli oyunlar da oynayarım arada ama çoğunlukla FPS oynarım çünkü İngilizce zaten oyunlar ama yine de GTA RDR oynarım tabii. Beni ne kadar idare eder kaç sene götürür? PS 6 çıkana kadar beni götürse o zaman satıp üstüne koyup PS 6 alsam mantıklı olur mu ve yeni bir Series X çıkacak diyorlar dijital olarak 50-100 dolar ucuz diyorlar beklemeliyim mi? Ne yapmalıyım? PS 5 düşünmüyorum. Bütçemi çok aşar zaten oyun fiyatları 2 kati. Şimdiden teşekkürler.
Not önemli! Şu an bir bilgisayarım var 4 GB RAM. i3 3. nesil 4 çekirdek işlemci 1,5. Intel HD Graphics ekran kartı. Windows 7 32 Bit temiz sistem. PES 13 - 17 falan oynuyorum bazen. Geçen GTA 4 indirdim Low 800x600'de oynadım. Vice City indirdim portal 1 bitirdim. 2'yi indireceğim. Eski oyunları oynuyorum ama güncel iyi grafikli oyun da oynamak istiyorum.
Hocam 2.El xbox series s bende alacağım. Gayet güzel. Çok tatlı ve şık duruyor. Pişman olacağımı sanmam. Arkadaş da pişman olmaz.Series S kullanan birisi olarak söylüyorum sağlam ise alınır ki Xbox cihazları sağlam oluyor. 0 ya da 2. El fark etmez alınır. Series S F/P cihazı, tek sorun bazı oyunların 30 FPS olması ama konsolda bence FPS'in önemi yok.
Hocam Series S'i tabii ki ikinci el olarakta alabilirsiniz. Genel olarak Xbox konsollar daha temiz kullanılıyor kafe işi falan görmediği için. Konsolu alırken cihazı iyice test edin 15-20 dakika oyun oynayın durumu nedir kontrol edin, gamepadinide iyice kontrol edin anologlarını tuşlarını vesaire temiz bulursanız alabilirsiniz. Ayrıca dediğiniz gibi iki konsolun store fiyatları arasında bayaa bir fark var o yüzden Series S sizin için uygun olacaktır, kendim hem PS5 Slim hemde Series S kullanıcısıyım çoğu oyunu Series S'e alıyorum store fiyatlarından dolayı şöyle bir örnek bırakabilirim oyun fiyatlarındaki farkı göstermek için.Series S almayı düşünüyorum ikinci elde 7-8K'ya bulurum hadi taş çatlasa 8,5 olsun. Sonra da pil alır keyfime bakarım diye düşünüyorum. Game Pass almam herhalde. 5-6k paraya kütüphane kurarım. Genelde FIFA pes CoD GTA gibi oyunlar oynarım ve tabii ki Forza hikayeli oyunlar da oynayarım arada ama çoğunlukla FPS oynarım çünkü İngilizce zaten oyunlar ama yine de GTA RDR oynarım tabii. Beni ne kadar idare eder kaç sene götürür? PS 6 çıkana kadar beni götürse o zaman satıp üstüne koyup PS 6 alsam mantıklı olur mu ve yeni bir Series X çıkacak diyorlar dijital olarak 50-100 dolar ucuz diyorlar beklemeliyim mi? Ne yapmalıyım? PS 5 düşünmüyorum. Bütçemi çok aşar zaten oyun fiyatları 2 kati. Şimdiden teşekkürler.
Hocam Series S'i tabii ki ikinci el olarak da alabilirsiniz. Genel olarak Xbox konsollar daha temiz kullanılıyor kafe işi falan görmediği için. Konsolu alırken cihazı iyice test edin 15-20 dakika oyun oynayın durumu nedir kontrol edin, gamepadini de iyice kontrol edin anologlarını tuşlarını vesaire temiz bulursanız alabilirsiniz. Ayrıca dediğiniz gibi iki konsolun Store fiyatları arasında bayağı bir fark var o yüzden Series S sizin için uygun olacaktır, kendim hem PS5 Slim hem de Series S kullanıcısıyım çoğu oyunu Series S'e alıyorum Store fiyatlarından dolayı şöyle bir örnek bırakabilirim oyun fiyatlarındaki farkı göstermek için.
Red Dead Redemption 2 örnek alalım mesela:
PS Store: 537 TL.
Microsoft Store: 154 TL.
Veya Elden Ring:
PS Store: 1500 TL.
Microsoft Store: 1100 TL.
Xboxda bozmuş. Microsoft storea bakayım dedim geçen sene 60 lira olan rdr şu an 1050 geçen sene indirimsiz hali 450 olan rdr 2 şu an 2000 küsür. Zam işini abartmışlar baya.Hocam Series S'i tabii ki ikinci el olarakta alabilirsiniz. Genel olarak Xbox konsollar daha temiz kullanılıyor kafe işi falan görmediği için. Konsolu alırken cihazı iyice test edin 15-20 dakika oyun oynayın durumu nedir kontrol edin, gamepadinide iyice kontrol edin anologlarını tuşlarını vesaire temiz bulursanız alabilirsiniz. Ayrıca dediğiniz gibi iki konsolun store fiyatları arasında bayaa bir fark var o yüzden Series S sizin için uygun olacaktır, kendim hem PS5 Slim hemde Series S kullanıcısıyım çoğu oyunu Series S'e alıyorum store fiyatlarından dolayı şöyle bir örnek bırakabilirim oyun fiyatlarındaki farkı göstermek için.
Red Dead Redemption 2 örnek alalım mesela:
PS Store: 537 TL
Microsoft Store: 154 TL
Veya Elden Ring:
PS Store: 1500 TL
Microsoft Store: 1100 TL