Series S almayı düşünüyorum ikinci elde 7-8K'ya bulurum hadi taş çatlasa 8,5 olsun. Sonra da pil alır keyfime bakarım diye düşünüyorum. Game Pass almam herhalde. 5-6k paraya kütüphane kurarım. Genelde FIFA pes CoD GTA gibi oyunlar oynarım ve tabii ki Forza hikayeli oyunlar da oynayarım arada ama çoğunlukla FPS oynarım çünkü İngilizce zaten oyunlar ama yine de GTA RDR oynarım tabii. Beni ne kadar idare eder kaç sene götürür? PS 6 çıkana kadar beni götürse o zaman satıp üstüne koyup PS 6 alsam mantıklı olur mu ve yeni bir Series X çıkacak diyorlar dijital olarak 50-100 dolar ucuz diyorlar beklemeliyim mi? Ne yapmalıyım? PS 5 düşünmüyorum. Bütçemi çok aşar zaten oyun fiyatları 2 kati. Şimdiden teşekkürler.
Not önemli! Şu an bir bilgisayarım var 4 GB RAM. i3 3. nesil 4 çekirdek işlemci 1,5. Intel HD Graphics ekran kartı. Windows 7 32 Bit temiz sistem. PES 13 - 17 falan oynuyorum bazen. Geçen GTA 4 indirdim Low 800x600'de oynadım. Vice City indirdim portal 1 bitirdim. 2'yi indireceğim. Eski oyunları oynuyorum ama güncel iyi grafikli oyun da oynamak istiyorum.
Not önemli! Şu an bir bilgisayarım var 4 GB RAM. i3 3. nesil 4 çekirdek işlemci 1,5. Intel HD Graphics ekran kartı. Windows 7 32 Bit temiz sistem. PES 13 - 17 falan oynuyorum bazen. Geçen GTA 4 indirdim Low 800x600'de oynadım. Vice City indirdim portal 1 bitirdim. 2'yi indireceğim. Eski oyunları oynuyorum ama güncel iyi grafikli oyun da oynamak istiyorum.