Series S kaç sene daha gider?

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben genellikle FIFA ve Forza oynamayı düşünüyorum ama tabii güncel hikayeli oyunlara da meraklıyım. Bunun için de Series S almayı düşünüyorum. En az kaç sene de akıcı bir oyun oynamama olanak sağlar acaba bu konsol?

Ve FPS oyunlarını ağırlıklı oynuyorum yorumlarınızı ve tahminlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5 yıl garanti var. FPS ağırlıklı oynanmazsa benim gözümce 7-8 yıl çok güzel gider, sonra yavaşlama dönemi başlar. PS4 bile kullanılabilecek halde, One S`de öyle.

Bu konsol geçmiş neslin en güçlü konsolu olan one x den daha iyi forza 5 gears 5 Witcher 3 ve yeni oyunlarda ama Fifa’da one x daha iyi çünkü one x 4 K series s 1080 p onun dışında tüm yeni oyunlar series s de daha iyi ve series s yeni nesil gta 6 dahi açıçak

Yeni oyunlar hâlen eski nesil çıkıyorken Series S, MS desteği resmi olarak kesmedikçe devam edecektir. Ayrıyetten oyunların sadece Series X'e çıkma gibi durumu yok. S/X şeklinde çıkartabiliyorlar sadece. Bu da Series S kullanıcıları için büyük bir avantaj. En kötü düşük çözünürlük veya FPS görürüz diye düşünüyorum o da tamamen yapımcıların tembelliği yüzünden. Kaç sene gideceği hakkında ise net bir şey söyleyemem. Günümüzde yeni çıkan bazı oyunlar 1440p & 30 FPS, 1080p & 60 FPS şeklinde çıkarken bazılarında 1080p altı bile gözükebiliyor...

Bahsettiğiniz kullanım senaryosu için piyasadaki en iyi konsol Series S. FIFA gibi oyunlar için akıcı oynama derdi hiçbir zaman yaşatmaz, Forza gibi Xbox Studios oyunlarında da azami şekilde destek verilir. Akıcı oynatmama ihtimali tamamen next gen için geliştirilen çoklu platform üçüncü parti oyunların zirve noktası olan neslin son 2-3 yılı civarı olabilir, bu da sayılı oyun geçerli olacaktır. Series X ve PS5'in 4K-60 FPS standartını koruyamadığı, 1080p-2K-4K arası dinamik çözünürlükte açabildiği oyunlarda Series S de 900-1080p dinamik çözünürükte oynatacaktır, gerekirse de 30 FPS.

Akıcı dediğin 60fps ise hikayeli oyunlarda çok değil.60 FPS moduda oluyor ama görüntü ciddi bozuluyor yeni oyunlarda.

Online FPS oyunlarında 5-6yıl götürür.

Akıcı dediğin 60fps ise hikayeli oyunlarda çok değil.60 FPS moduda oluyor ama görüntü ciddi bozuluyor yeni oyunlarda.

Online FPS oyunlarında 5-6yıl götürür.
Forza 5 gears 5 elden ring aklıma ilk gelen oyunlar bunlar one x e göre daha iyi çalışıyor nesi kötü acaba

Forza 5 gears 5 elden ring aklıma ilk gelen oyunlar bunlar one x e göre daha iyi çalışıyor nesi kötü acaba
O yazdığın oyunların grafikleri iyi denemez şu an için forza hariç.Oda optimizasyonu iyi exc oyun olduğu için.Cyberpunk Dying light 2 Plague tale bakabilirsin.

O yazdığın oyunların grafikleri iyi denemez şu an için forza hariç.Oda optimizasyonu iyi exc oyun olduğu için.Cyberpunk Dying light 2 Plague tale bakabilirsin.
Gears 5 kötümü one x den az daha iyi dying light 2 ps5 ve series x de 1080 p plague tale requeim zaten optimizasyon faciası cyberpunk 30 fps one x gibi 60 fps one x den az daha kötü

Gears 5 kötümü one x den az daha iyi dying light 2 ps5 ve series x de 1080 p plague tale requeim zaten optimizasyon faciası cyberpunk 30 fps one x gibi 60 fps one x den az daha kötü
Cyberpunk 60 FPS güncellemesi geldi series için. 30 FPS ile bitirmiştim series s de şimdi çok daha iyi oynanabilir olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…