Series S konsol nasıl temizlenir?

mamet27

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısacası benim 7 ay falan önce aldığım Xbox konsolumu temizlemek istiyorum. Servis mi başlatmak gerekiyor içindeki macunu ve fanın temizlenmesi için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de Series S konsolum var 6 aylık. Ev de biraz tozlu, o yüzden temizlik yapıp yapmama konusunda kafam karıştı.
Sen 7 ay civarında konu açmışsın sonra ne yaptın? Temizledin mi yoksa bıraktın mı? Temizlediysen garantiyi bozmadan nasıl hallettin?

Garantisi yoksa elinizde yatkınsa kasasını açıp temizleyebilirsiniz. Bende YouTube dan bakıp Xbox one açıp temizlik ve termal macun yenilenmesi yapmıştım

Garantisi devam ediyor o yüzden kasasını açmak istemiyorum hiç temizlemesem bir sorun yaşar mıyım?

Garantisi devam ediyor o yüzden kasasını açmak istemiyorum hiç temizlemesem bir sorun yaşar mıyım?
Merak etme sıcaklıktan dolayı zaten kendini kapatır. O zaman temizletebilirsin. Konsollarda PC gibi belirli ısıya çıkınca koruma amaçlı kendilerini kapatırlar. Ekstra olarak arada bir üzerini temizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…