Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum. Şu anda aklımda Series S var. Ancak internette satan resmi bir yer bulamadım. Mağazalarda arayıp bulmak mı gerek? Nereden alabilirim?
Devri geçti bence, çoğu oyunda kalite yerlerde, çıkan oyunlar 3-4 ay sonra geliyor. Benim tavsiyem konsol yerine aynı fiyat bandına pc tercih etmen.Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum. Şu anda aklımda Series S var. Ancak internette satan resmi bir yer bulamadım. Mağazalarda arayıp bulmak mı gerek? Nereden alabilirim?
Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum. Şu anda aklımda Series S var. Ancak internette satan resmi bir yer bulamadım. Mağazalarda arayıp bulmak mı gerek? Nereden alabilirim?
Pc var zaten televizyonda FC ve diğer oyunları oynayabileceğim bir cihaz istiyorum.Devri geçti bence, çoğu oyunda kalite yerlerde, çıkan oyunlar 3-4 ay sonra geliyor. Benim tavsiyem konsol yerine aynı fiyat bandına pc tercih etmen.
Trendyolda yenilenmiş versiyonları var. Onlardan almak mantıklı olur mu ki?Fiziksel mağazaların çoğunda var ancak bence sıfır fiyatını hak etmiyor 2. el bakın derim.
PC var zaten televizyonda FC ve diğer oyunları oynayabileceğim bir cihaz istiyorum.
Trendyol'da yenilenmiş versiyonları var. Onlardan almak mantıklı olur mu ki?
Monitör, klavye, mouse olmadan o bütçelere PC toplanabilir belki ama konsolun rahatlığı düğmeye basmak ve anında oyun dünyasına girebilmek.Devri geçti bence, çoğu oyunda kalite yerlerde, çıkan oyunlar 3-4 ay sonra geliyor. Benim tavsiyem konsol yerine aynı fiyat bandına pc tercih etmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.