Series S uyumlu SSD önerisi

Uras ŞAN

Femtopat
Daha fazla  
Xbox serie s sipariş edeceğim ama yanında aksesuarlarını da almak istiyorum. Biraz baktım ama Xbox'un sitesinde ve Seagte'nin sitesindeki Xbox için üretilmiş SSD'ler hiçbir yerde satılmıyor veya bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

Seagate expansion Card dışında alacağınız hiçbir SSD yeni nesil(Series S için optimize edilmiş) oyunları açmayacak haberiniz olsun.
Ben HDD kullanıyorum 2TB ve şu taktiği uyguluyorum:
Yeni nesil olan oyunları HDD'ye kuruyorum oynamak istediğimde konsola taşıyorum 5-10 dk bekleyorum bu sayede oyunları bitirdikçe HDD-konsol arası geçiş yaptırıyorum size de bunu tavsiye ederim derim.

Seagate SSD fiyatları konsoldan daha pahalı, almayın derim.

Doğru fakat ne alabilirim? Hangi SSD'yi almalıyım yardımcı olursanız sevirim.

Hocam 2 TB 8K onun yeri e Xbox Series X alırım.

Taşınabilir HDD alabilirsin. Ama güncel oyunları kuramazsın X-S ibareli olanları. Ancak eski oyunları kurabilirsin. Ya da güncel oyunları sadece depolama olarak yedekleyebilirsin taşınabilir HDD'ye. Yukarıdaki linkteki ürün dışında seçenek yok. Onu almak da aşırı pahalı. 2 TB ve 1 TB Seagate modellerin fiyatları inanılmaz düzeyde.

Doğru fakat ne alabilirim? Hangi SSD'yi almalıyım yardımcı olursanız sevirim.

Hocam 2 TB 8K onun yeri e Xbox Series X alırım.

Yanlış anlamışsınız bence bir daha okuyum
Ben 2TB'lık düz bir HDD kullanıyorum SSD bile değil 700TL'ye aldığım. Eğer yeni nesil oyunları SSD'ye kurup oynayabilmek istiyorsanız tek seçeneğiniz attığım linkteki ürünü almak. Veya benim yaptığım gibi düz bir SSD/HDD alıp bitirdikce konsol/hdd arasnda geçiş yaptırırsınız.

Zaten öyle yapmaya düşünüyorum ama SSD alsam daha hızlı olur diye biliyorum. X-s ibreli oyunları normal kuracağım ama hangi oyunlar X-s görebiliyor muyuz?

Zaten öyle yapmaya düşünüyorum ama SSD alsam daha hızlı olur diye biliyorum. X-s ibreli oyunları normal kuracağım ama hangi oyunlar X-s görebiliyor muyuz?
Elbette SSD daha hızlı. X-S ibareli oyunlar görünüyor kütüphanede oyun logolarının sağ alt kısmında.

Bende öyle yapmak isterim şimdi ben 100GB oyunu HDD'den SSD'ye yapmak için ne yapmam gerekiyor kaliteli ve ortalama HDD farkı olur mu?

Peki SSD alırsak bu süre 10 dk dan daha fazla düşer mi örnek olarak RDR 2 Online olan SSD'den harici SSD'ye taşımak kaç dakika alır bu süre SSD olduğu için 3-5 dk ye düşer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…