Series S vs ikinci el PS5

Devran10

Centipat
Daha fazla  
15k bütçem var bu paraya iyi bir laptop bulamadığım için bu iki seçenek arasında kaldım. Eğer laptop önerileriniz olursa onu da tercih edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya laptop bulamazsın, ne kadar süre oyun oynarsın bilmiyorum ama ben olsam o bütçeye ps5 alır geçerdim.

O paraya laptop bulamazsın, ne kadar süre oyun oynarsın bilmiyorum ama ben olsam o bütçeye ps5 alır geçerdim.
Sıfırları 25k civarında ikinci elede pek yanaşmak istemiyorum o yüzden kararsız kaldım

O paraya oyun oynamak için laptop alınmaz, 2.el temizinden bir PS5 bulabilirsen güzel olur olmadı 20kya ithalatçı garantili olanları var onlara da bakabilirsin.

Series S aklından bile geçmesin bence. Uzun ömürlü bir cihaz değil PS5 ve Series X bile yavaştan eskimeye başlıyorken Series S'in ömrü baya tartışılır. İkinci el istemezsen biraz daha bütçe toparlamaya bak ithalatçı garantili PS5 illa bulursun uygun fiyata. Satıcıyı araştırmadan alma ama dikkat etmek gerekiyor ithalatçı işi bazen şans işi olabiliyor denk gelirse Amazon'dan al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…